Επιτέθηκαν σε υπάλληλο βενζινάδικου γιατί φορούσε φανέλα ομάδας-Βράχηκε και του την έδωσαν για να αλλάξει

Τον άγριο ξυλοδαρμό που υπάλληλου βενζινάδικου επειδή φορούσε μια μπλούζα του Άρη περιέγραψε η υπεύθυνη της επιχείρησης.

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός υπάλληλου πρατηρίου καυσίμών από τέσσερα άτομα στη Θεσσαλονίκη, επειδή φορούσε μια μπλούζα με τα διακριτικά του Άρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο μηχανάκια με τέσσερα άτομα σταμάτησαν έξω από το βενζινάδικο και χωρίς δεύτερη σκέψη επιτέθηκαν άγρια με τα κράνη και με γροθιές στον 24χρονο υπάλληλο, ο οποίος προσπάθησε να αμυνθεί με ένα σιδερολοστό.

Τελικά ο 24χρονος δεν κατάφερε να αντισταθεί και μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Η υπεύθυνη του βενζινάδικου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε το περιστατικό. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ο άτυχος υπάλληλος είναι από τον Αφγανιστάν και δεν έχει καμία σχέση με οπαδικά περιστατικά.

Δειτε Επισης

Καρέτσας: «Δεν σκοπεύω να φύγω ακόμη από την Γκενκ»
Ο απολογισμός του Κοστίνια για τη πρώτη του σεζόν είχε θετικότατο πρόσημο
Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
Το καυτό καλοκαίρι του Έσε-Έντονο το φλερτ των Μπολόνια και Φιορεντίνα
Σιδέρης: «Θέλουμε τελικό Κυπέλλου με 60.000 εισιτήρια - Από το 2026-27 θα ξεκινήσει η αναδιάρθρωση»
Αυτές είναι οι ποινές από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός–ΑΕΚ
ΑΕΚ: Λαβωμένη ενόψει της συνέχειας