Καταδικάστηκε από τη ΦΙΦΑ για την υπόθεση Σα Πίντο ο ΑΠΟΕΛ-Πρέπει να καταβάλει σχεδόν 150 χιλιάδες ευρώ

Καταδικαστική για τον ΑΠΟΕΛ είναι η απόφαση της ΦΙΦΑ για την προσφυγή που έκανε ο πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Σα Πίντο, ο οποίος ζήτησε την καταβολή των δεδουλευμένων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να καταβάλει στον Πορτογάλο τεχνικό ένα ποσό της τάξης των €148.430, με επιπλέον ετήσιο τόκο 5%, για μισθούς που αφορούν την περίοδο από τον Μάρτιο έως και τον Αύγουστο της τρέχουσας χρονιάς.

Ο ΑΠΟΕΛ, έχει χρονοδιάγραμμα καταβολής του εν λόγω ποσού εντός 45 ημερών κάτι που αν δεν υλοποιηθεί τότε θα επιβληθούν κυρώσεις στους πρωταθλητές, που προβλέπουν εμπάρκο μεταγραφών.

Σημειώνεται ότι η διεθνής ομοσπονδία επέβαλε στον ΑΠΟΕΛ πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ, απαιτώντας άμεση διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων για το θέμα.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον SuperSport Fm, τόνισε πως «με τον κ. Σα Πίντο, εμείς το μόνο που κάναμε όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας (στο τέλος του συμβολαίου του) επέλεξε από πριν φύγει να μην γιορτάσει με την ομάδα, ούτε να κάνει τα αυτονόητα, επιλέγει έναν συγκεκριμένο τρόπο αντίδρασης, όμως, δεν έχουμε καμία διάθεση να δώσουμε επιπλέον σημασία. Ο κ. Σα Πίντο θα πληρωθεί αυτά που δικαιούται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
Νίκη για την Ομόνοια στο αιώνιο και 3η θέση, ανατροπή στο φινάλε για τον Άρη
ΒΙΝΤΕΟ: Ο βουλευτής στο Στέλιος Κυριακίδης που πανηγυρίζει το πρωτάθλημα της Πάφου
BINTEO: Η στιγμή που ο Πρόεδρος παραδίδει την κούπα στον Ζάιρο και η Πάφος σηκώνει το πρώτο τρόπαιό της
Σε πελάγη ευτυχίας ο Πρόεδρος, έτοιμος για την απονομή-Δίπλα στους Ντουμπόφ και Λομάκιν (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Μιχάλης Ιωάννου: Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά
Απονέμει το τρόπαιο στην πρωταθλήτρια Πάφο FC ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης