Παναθηναϊκός: Ο Μλαντένοβιτς φέτος έχει περισσότερες ασίστ με λιγότερες σέντρες

Η ασίστ που έβγαλε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα ήταν η υπ' αριθμόν 6 για κείνον την φετινή σεζόν, γεγονός που τον κατατάσσει, μάλιστα με διαφορά, στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας μεταξύ των παικτών των «πρασίνων». Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες που ακολουθούν, δηλαδή οι Μαντσίνι και Πελίστρι, έχουν μόλις δύο.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ ξεκίνησε την φετινή σεζόν με την προοπτική του Νο.2 για το αριστερό άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού», ωστόσο η καθυστέρηση απόκτησης του Μαξ σε συνδυασμό και με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, τα οποία ανέβαλαν αρκετά την ένταξή του στην ομάδα (ακόμη και τώρα δεν έχει πάρει καν συνεχόμενα ματς), ανάγκασαν, τόσο τον Ντιέγκο Αλόνσο πριν, όσο και τον Ρουί Βιτόρια τώρα, να χρησιμοποιούν συνεχώς τον 33χρονο μπακ.

Από εναλλακτική επιλογή, πρώτος σε λεπτά και δεύτερος σε συμμετοχές

Κάπως έτσι ο Μλαντένοβιτς κατέληξε να είναι ο Νο.1 παίκτης του ρόστερ σε λεπτά συμμετοχής (2,064) και Νο.2 σε συμμετοχές (23, όσες έχει και ο Τετέ), πίσω μόνο από τον Μπακασέτα, που έχει 24. Κι αυτό συνέβη παρ' ότι, εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχε στο πρόσφατο Euro με την Σερβία, έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Δειτε Επισης

Έβαλε υπογραφή και ανακοινώθηκε ο Τάσος Δώνης
MVP της σεζόν στη Stoiximan Super League ο Τζολάκης
Με βίντεο από τα εργομετρικά ανακοίνωσε Σταφυλίδη ο ΑΠΟΕΛ
Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Τραμπζονσπόρ για τον Ρότα
Ξέσπασε ο Μύρωνας Σηφάκης για την αποχώρηση του γιου του από τον ΟΦΗ-«Δεν λογίζεστε ως άνθρωποι»
Το ποσό που δίνει η Τραμπζονσπόρ στην ΑΕΚ για τον Ρότα
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ και Άρη στο δεύτερο προκριματικό του Conference
Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό του Champions League αν αποκλείσει τη Ρέιντζερς
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι