Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σενάριο για τον χαφ Ντεμιρμπάι

Ο 31χρονος διεθνής Γερμανός, Κερέμ Ντεμιρμπάι, που ανήκει στο δυναμικό της Γαλατασαράι, φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό με βάση όσα μεταδίδονται από τη γειτονική χώρα.

Συνεχίζονται στην Τουρκία τα σενάρια που αφορούν σε μεταγραφές για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά οι Τούρκοι εμπλέκουν τον Ντεμιρμπάι, διεθνή Γερμανό χαφ (γεννημένος στη Γερμανία αλλά που έχει και τουρκική υπηκοότητα) της Γαλατά με τον πειραϊκό σύλλογο. Κατά άλλες πηγές από την Τουρκία φέρεται να έχει γίνει ήδη συζήτηση από τη μεριά των Πειραιωτών για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ και εμφανίζεται θετικός στην προοπτική των Πειραιωτών. Ο έμπειρος χαφ έχει φέτος 18 αγώνες.

Στην καριέρα του έχει θητεύσει στη Γερμανία με συλλόγους όπως το Αμβούργο, η Καϊζερλάουτερν, Χόφενχαϊμ καθώς και η Λεβερκούζεν. Στη Λεβερκούζεν είχε 149 αγώνες και στη Χόφενχαϊμ 88. Με τη Γαλατά έχει πάρει Πρωτάθλημα Τουρκίας και με τη Γερμανία το Confederations Cup. Κυρίως είναι οκτάρι αλλά παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Δειτε Επισης

Ο απολογισμός του Κοστίνια για τη πρώτη του σεζόν είχε θετικότατο πρόσημο
Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
Το καυτό καλοκαίρι του Έσε-Έντονο το φλερτ των Μπολόνια και Φιορεντίνα
Σιδέρης: «Θέλουμε τελικό Κυπέλλου με 60.000 εισιτήρια - Από το 2026-27 θα ξεκινήσει η αναδιάρθρωση»
Αυτές είναι οι ποινές από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός–ΑΕΚ
ΑΕΚ: Λαβωμένη ενόψει της συνέχειας
Ολυμπιακός: Αναζητά νέα λαβράκια κάτω των 23 ετών