Το πάρτι στο Άνφιλντ την κράτησε τη Λίβερπουλ στο +5

Η Λίβερπουλ έκανε πάρτι με αντίπαλο την Τσέλσι στο "Άνφιλντ" και με ένα πολύ εύκολο 4-1 πήρε το "τρίποντο" και παρέμεινε στο +5' από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ έπειτα από 22 αγωνιστικές στη μάχη του τίτλου στην Premier League.

Οι "κόκκινοι" παρατάχθηκαν με απουσίες, αλλά ήταν καταιγιστικοί, φτάνοντας σε δύο γκολ στο 1ο μέρος με τους Ντιόγκο Ζότα και Κόνορ Μπράντλεϊ. Το σκορ αδικούσε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού είχε 15 τελικές (μία το πέναλτι του Ντάργουιν Νούνιες στο δοκάρι στο τέλος, με τον Ουρουγουανό να έχει άλλα τρία δοκάρια) έναντι μόλις μίας των Λονδρέζων.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έκανε τριπλή αλλαγή στην ανάπαυλα κι έριξε στη μάχη τον Νικολά Ενκουνκού έπειτα από τρεις μήνες, αλλά η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Λίβερπουλ είχε το πόδι στο γκάζι, βρήκε γκολ και με τον Ντόμινικ Σομποσλάι και σε μία από τις σπάνιες επιθέσεις των "μπλε" ο Ενκουνκού μείωσε σε 3-1.

Κανένα πρόβλημα για τη Λίβερπουλ, που με τον Λουίς Ντίας στο 79' έφτασε σε τέταρτο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα πιο ευρύ σκορ από τη στιγμή που στον αγώνα είχαν μπει ως αλλαγή οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Άντι Ρόμπτερτσον.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Μπράντλεϊ (68' Αλεξάντερ-Άρνολντ), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ (69' Ρόμπερτσον), Σομποσλάι (69' Χάκπο), Μακ Άλιστερ, Τζόουνς (83' Κλαρκ), Ντίας, Ζότα (69' Έλιοτ), Νούνιες

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Ντισασί, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Τσίλγουελ (46' Γκουστό), Καϊσέδο (66' Τσουκουεμέκα), Φερνάντες, Μαντουέκε (46' Μούντρικ), Γκάλαχερ (46' Ενκουνκού), Στέρλινγκ, Πάλμερ (85' Καζαντέι)

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δεν δίνει εισιτήρια στο σύλλογο, ο Αμορίμ πληρώνει για τους συνεργάτες του
Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C