Λίβερπουλ με… κανόνια, επέστρεψε στην κορυφή-Τέζαρε στις καθυστερήσεις την Μπράιτον η Τότεναμ

Μόνο για λίγες ώρες έλειψε από την κορυφή της Premier League η Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε 3-1 υποδεχόμενη την Μπέρνλι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και έτσι ανέβηκε εκ νέου στο +2 από τη Σίτι που νωρίτερα λύγισε την Έβερτον. Παράλληλα, επέστρεψε και στα «τρίποντα» μετά την τριάρα από την Άρσεναλ, από την οποία ξέφυγε στο +5 αλλά και με ματς παραπάνω.

Οι «κόκκινοι» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, ωστόσο είδαν την επιθετική του τριάδα να «μιλά», με τους Ζότα, Ντίας και Νούνιες να βρίσκουν κατά σειρά δίχτυα. Σε ένα παιχνίδι που έκανε την επανεμφάνισή του ο Κώστας Τσιμίκας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην κλείδα -πέρασε αλλαγή στις καθυστερήσεις, σε μια πολύ σημαντική εξέλιξη τόσο για τον ίδιο όσο και για την Εθνική ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων στα Playoffs- και το οποίο έγραψε ιστορία από άποψη προσέλευσης.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ τέζαρε (2-1) την Μπράιτον στις καθυστερήσεις χάρη στο τέρμα του Τζόνσον, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπαιρνε τεράστιο «διπλό» (1-3) στην έδρα της Λούτον, στην πρώτη της νίκη μετά από επτά σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Δειτε Επισης

Από τη μία πρώην στην άλλη, ο Γιόκερες-Ξέφυγε από την «καταπίεση» της Ινές και τώρα τον περιμένει η Αμάντα
Ο Γκβάρντιολ της Μάντσεστερ Σίτι έγινε... κομάντο και έζησε μια τριήμερη στρατιωτική περιπέτεια
Η Άρσεναλ ξεκίνησε την απόσβεση της μεταγραφής του Γιόκερες-Ρεκόρ πωλήσεων η φανέλα του Σουηδού
Ο Φέλιξ έγινε Σαουδάραβας-Aνακοινώθηκε από την Αλ Νασρ
Μετά τον Σέσκο και ο Γουότκινς στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Daily Mail αποκάλυψε τις ενέργειες του Μαρινάκη για την παραμονή του Γκιμπς Γουάιτ
Ο Ενρίκε κλείνει τον νέο Ντοναρούμα, ολοκληρώνεται η απόκτηση του Σεβαλιέ
Θέλει να δέσει τον Ντε Γιόνγκ μέχρι το 2028 η Μπαρτσελόνα
Ανακοινώνεται από την Μπάγερν Μονάχου ο Λουίς Ντίας
Το αδιανόητο ποσό που δαπανήθηκε για τον Ζοάο Φέλιξ