ΒΙΝΤΕΟ: Ο νόμος του Στεφ-Με απίθανο νικητήριο τρίποντο ο Κάρι ξέρανε τους Σανς

Ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε στο βιογραφικό του ακόμα ένα νικητήριο καλάθι από το... σπίτι του, αφού έδωσε την νίκη στους Γουόριορς με 113-112 επί των Σανς με τρίποντο από τα 10 μέτρα.

Η αναμέτρηση όπως αναμενόταν ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημά της με τους Ουόριορς να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 33-28, με τους Σανς να απαντούν στη δεύτερη περίοδο μειώνοντας στον πόντο (59-58).

H μάχη συνεχίστηκε και στη τρίτη περίοδο, με τους «Πολεμιστές» να έχουν σταθερά το προβάδισμα και τους Σανς να ακολουθούν από κοντινή απόσταση, μετατρέποντας το φινάλε του αγώνα σε θρίλερ.

Στα 36'' πριν το φινάλε ο Ντέβιν Μπούκερ με δύσκολο σουτ, έβαλε σε θέση οδηγού τους Φοίνιξ Σανς (110-112), όμως ο Στεφ Κάρι είχε την απάντηση, χαρίζοντας στους Ουόριορς μια επική νίκη με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στο NBA.

Συγκεκριμένα, στα 26'' πριν την λήξη ο Μπράντλεϊ Μπιλ έκλεψε την μπάλα από τον Ντρέιμοντ Γκριν, με τους Σανς να παίρνουν τον χρόνο τους, όμως ο Μπιλ στα 5'' πριν την λήξη αστόχησε σε προσπάθεια για τρίποντο με τον Κάρι να παίρνει το ριμπάουντ και τον Κερ να καλεί σε τάιμ άουτ.

Έχοντας 3.3 δευτερόλεπτα στην διάθεσή τους οι Ουόριορς, ο rookie Μπράντον Ποντζιέμσκι ανέλαβε την επαναφορά και έκανε μια κακή πάσα προς τον Κάρι, με τον Μπιλ παραλίγο να την κλέψει αλλά ο Στεφ πρόλαβε, έκανε περιστροφή και εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο δυχτάκι!

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup
Θυμηθείτε τι ακολούθησε πέρυσι, αφότου χάσαμε το Super Cup, δήλωσε ο Αταμάν
ΒΙΝΤΕΟ: Τσιρλίντερ της ομάδας του Όμπερν στο NFL «κατεδάφισε» παίχτη της αντίπαλης ομάδας
«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς
Κλίπερς: Συμφώνησε και συνεχίζει ο Τέρανς Μαν
Μεγάλη πρόκριση για την «Κυρία» στους ομίλους του FIBA Europe Cup
Ο Σακίλ Ο' Νιλ προβλέπει-Οι ΗΠΑ δεν θα κερδίσουν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028