«Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες»

Η Λεβερκούζεν έκανε… πλάκα στην μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας αφού επικράτησε με 3-0 της Μπάγερν στο ντέρμπι κορυφής για την 21η αγωνιστική της Bundesliga και αποσπάστηκε με 5 πόντους από τους Βαυαρούς.

Η ήττα αυτή έφερε τριγμούς στο εσωτερικό των Βαυαρών και ο αρχηγός της ομάδας, Μάνουελ Νόιερ, ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση. Ο 37χρονος τερματοφύλακας ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από τις «Ασπιρίνες» και υποστήριξε ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να κοιτάξουν την απόδοσή τους.

«Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες. Θέλαμε να αμυνθούμε επιθετικά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και δεν περιμέναμε η Λεβερκούζεν να παίξει με τη σύνθεση που έπαιξε. Ο καθένας μας πρέπει να κοιτάξει καλά τον εαυτό του και να σκεφτεί την απόδοσή του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας των Βαυαρών.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια για Βινίσιους και Ροντρίγκο στη Ρεάλ
Σέζνι: Θα αποφασίσει η σύζυγος μου αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα
Ραφίνια: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
Παίζεται η επιστροφή του Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ
Πάρτι χωρίς Κριστιάνο για την Αλ Νασρ-Ανέβαλε τη στέψη της Αλ Ιτιχάντ η Αλ Χιλάλ
Η Ρέιντζερς θέλει τον Ντάβιντε Αντσελότι
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φριμπόνγκ η Λίβερπουλ
Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027