Με τρία γκολ πριν το ημίχρονο κατάφερε να αποτελειώσει τη Δόξα η Νέα Σαλαμίνα

Στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψε η Νέα Σαλαμίνα επικρατώντας στο Μακάρειο της Δόξας Κατωκοπιάς με 0-3 σε αγώνα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου «καθάρισε» τον αγώνα από το α’ ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Μπεχαράνο στο 27’, Νάρσινγκ στο 39’ και Μιγκελίτο στο 43’.

Από πλευράς των γηπεδούχων, παρά το γεγονός ότι υπήρξε προσπάθεια, δεν κατάφερε να περάσει την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας, ενώ πέναλτι που είχε σφυρίξει αρχικά ο διαιτητής, ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR.

Με τη νίκη της η Νέα Σαλαμίνα διατηρήθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς ενώ η Δόξα έμεινε στην 14η τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc
Το στρατηγικό πλάνο του Χάρη Σάββιδη για την Προεδρία της ΚΟΠ και στο βάθος η δημιουργία Λίγκας