Κάθετη η Ανόρθωση-«Καταδικαστέες οι ενέργειες Κάργα και Σάντος»

Οι εσωτερικοί κανονισμοί της Ανόρθωσης, πρόκειται να ενεργοποιηθούν, με αφορμή την απαράδεκτη ενέργεια του Γιάννη Κάργα στο ματς με τον Απόλλωνα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, o εκπρόσωπος Τύπου της Κυρίας, Δημήτρης Χριστοφόρου, ανέφερε ότι, «νομίζω πως όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες μας κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες που βρήκαν. Νικήσαμε δίκαια χωρίς να κλειστούμε στην περιοχή μας. Βρίσκαμε τρόπους να επιτεθούμε και με παίκτη λιγότερο. Κρατάμε το γεγονός ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και νικήσαμε μετά από τέσσερα ματς. Η ομάδα μας μπορεί και οφείλει να παλεύει για πιο ψηλά από τη θέση που είμαστε αυτή τη στιγμή».

«Είμαστε μεγάλη ομάδα και ως τέτοια θα ακουστούν πολλά όταν δεν νικάμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να τα αφήνεις μακριά από το προπονητικό κέντρο αυτά και να μένουν ανεπηρέαστοι οι ποδοσφαιριστές. Η ουσία είναι να βρίσκεις τα αγωνιστικά και τα ψυχικά αποθέματα να προχωράς. Χθες πήγε το μήνυμα πως η ομάδα θα έτσι ώστε το φινάλε να μας βρει με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για την καλή παρουσία του Τσίκο: «Ήταν μέρος της προσπάθειας που έγινε γιατί ήταν συλλογική η προσπάθεια. Πριν την αποβολή ήμασταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και μετά το γκολ ήμασταν στο 0-0 και με 10 παίκτες».

Για τις κόκκινες σε Κάργα και Σάντος: «Προφανώς και αυτό που είδαν όλοι, είδαμε κι εμείς. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κάργα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί και θα ισχύσουν για τον ποδοσφαιριστή. Είδαμε τον Παρούτη να βγαίνει κουτσαίνοντας και θα τον εξετάσουν οι γιατροί. Δεν υπάρχει ακόμα διάγνωση. Δεν υπάρχουν θέσεις για αυτές τις ενέργειες που έγιναν εχθές και για τις δύο. Δεν απομονώνω κάποια από τις δύο. Είναι καταδικαστέες. Τις ομαδοποιώ γιατί είναι το ίδιο καταδικαστέες».

Τα αγωνιστικά νέα: «Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ θα είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός θα είναι οι τραυματίες Αρτυματάς και Γκερέρο. Δεν νομίζω να αλλάξει η κατάσταση με Παρούτη και θα είναι διαθέσιμος».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ