Στους τελικούς Οργάνων Ηλίας Γεωργίου και Μάριος Γεωργίου

Θέση στους Τελικούς Οργάνων εξασφάλισαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής του Καΐρου οι Ηλίας Γεωργίου και Μάριος Γεωργίου, ανακοίνωσε το Σάββατο η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής (ΚΟΓ).

Σημειώνει ότι, στο Κάιρο βρίσκονται από την Κυριακή οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κύπρου Ενόργανης Γυμναστικής Μάριος Γεωργίου, Ηλίας Γεωργίου, Σωκράτης Πηλακούρης και Μιχάλης Χαρή για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου. Τα Παγκόσμια Κύπελλα είναι οι αγώνες που δίνουν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο στο Παρίσι, αναφέρει.

«Είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας για την φετινή χρονιά στον οποίο θα συμμετάσχουν οι αθλητές με πολλά υποσχόμενα καινούργια προγράμματα για τις πολύ μεγάλες απαιτήσεις της φετινής χρονιάς», αναφέρει η ΚΟΓ.

Οι Κύπριοι αθλητές αγωνίστηκαν στα προκριματικά την Πέμπτη και την Παρασκευή και οι Ηλίας Γεωργίου και Μάριος Γεωργίου κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στους Τελικούς Οργάνων, προστίθεται. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γεωργίου κατάφερε να εξασφαλίσει πρόκριση σε δύο Τελικούς στο μονόζυγο και στο δίζυγο και ο Μάριος Γεωργίου εξασφάλισε θέση στον Τελικό του μονόζυγου, σημειώνεται.

Σύμφωνα με την ΚΟΓ, ο Σωκράτης Πηλακούρης έμεινε για μια θέση έξω από τον Τελικό των Κρίκων «και δείχνει και αυτός με την σειρά του ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διοργανώσεις». Στον αγώνα συμμετείχε και ο Μιχάλης Χαρή «που επίσης είχε μια πού καλή παρουσία», προστίθεται.

Τους κύπριους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές Παναγιώτης Πετρίδης, Παναγιώτης Σιήππης και Ηρόδοτος Γιωργαλλάς, η φυσιοθεραπεύτρια η Αθηνά Κωνσταντίνου και ο κριτής της αποστολής, Δημήτρης Άγγονας.

Επίσης στους αγώνες βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΓ, Χριστόδουλος Φωτίου ο οποίος είναι προσκεκλημένος του προέδρου της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, αναφέρεται.

Η ΚΟΓ συγχαίρει όλη την αποστολή «για τα πολύ καλά αποτελέσματα» και εύχεται καλή συνεχεία και καλές επιτυχίες στους τελικούς που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή. Οι τελικοί αρχίζουν στις 14:00.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς
Κλίπερς: Συμφώνησε και συνεχίζει ο Τέρανς Μαν
Μεγάλη πρόκριση για την «Κυρία» στους ομίλους του FIBA Europe Cup
Ο Σακίλ Ο' Νιλ προβλέπει-Οι ΗΠΑ δεν θα κερδίσουν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028
Aνόρθωση και Παρνασσός διεκδικούν το Σούπερ Καπ στο Χάντμπολ Ανδρών
Αποκλεισμός με ανατροπή στον 1ο γύρο του Τόκιο για τον Έλληνα τενίστα, που ένιωσε αδιαθεσία στο 2ο σετ
Κατηγορίες κατά τριών ατόμων για το σχέδιο εκβιασμού με φωτογραφίες του Σουμάχερ μετά το ατύχημα
Σάρωσε στην εκλογική συνέλευση της ΚΟΕ ο Γεώργιος Χρυσοστόμου-Εξελέγη Πρόεδρος με μεγάλη διαφορά