Η θέση του Άρη για το «πολιτισμένο περιβάλλον» του Σπιλέφσκι-«Δεν είπε κάποιο ψέμα»

Για τον αγώνα του Άρη επί της ΑΕΛ, τις δηλώσεις του Σπιλέφσκι αλλά και την πρεμιέρα των πλέι οφ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «πετύχαμε νωρίς τα γκολ, το παιχνίδι έγειρε προς το μέρος μας αφού καταφέραμε από το πρώτο δεκάλεπτο να προηγηθούμε με 3-0. Μπήκαμε δυνατά, θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Σημασία έχει ότι έφυγε το άγχος από νωρίς και στη συνέχεια καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Επιβαλλόταν να έρθει η νίκη μετά την ήττα, εκμεταλλευόμαστε και στο έπακρο την έδρα μας όπου έχουμε μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία. Πλέον μπαίνουμε σε ένα νέο πρωτάθλημα με 10 τελικούς, αναμένουμε με αγωνία και εμείς αυτή την σειρά των αγώνων. Θα δούμε ποιες ομάδες θα αντέξουν και ποιες όχι».

Στη συνέχεια πρόσθεσες πως, «καταφέραμε να κάνουμε συνεχόμενες νίκες και είμαστε χαρούμενοι που αυτή την στιγμή μπαίνουμε στην 2η φάση με τρεις βαθμούς απόσταση από την κορυφή. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είμαστε και στο Κύπελλο, υπάρχουν επιλογές και ευελπιστούμε ότι τον Μάιο θα πανηγυρίσουμε ξανά. Πέρσι μπήκαμε στα πλέι οφ από την 3η θέση, άλλο όμως πέρσι και άλλο φέτος. Αναμένουμε με αγωνία πλέον τους αγώνες».

Για τους Κακόριν, Γκομίς και Σάβο είπε πως, «επανήλθαν στα γκολ, όπως δήλωσε και ο Γκομίς ήθελε να σκοράρει όπως και ο Καζού ξανά. Θετικό ότι βρήκε δίχτυα και ο Κακόριν. Ο Σάβο είναι ο παίχτης αποκάλυψη, τον περιμένουμε».

Για την κόκκινη του Μπράουν ανέφερε πως, «ίσως να είναι το μόνο αρνητικό του χθεσινού αγώνα, θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του για δύο αγωνιστικές. Είναι και η κούραση αλλά και τα νεύρα, μια αντίδραση, ήρθε η κόκκινη αλλά προχωρούμε μπροστά υπάρχουν λύσεις».

Για την αναφορά του Σπιλέφσκι για «πολιτισμένο περιβάλλον» είπε ότι, «δεν ρωτήθηκε το ανέφερε μόνος του, δεν είπε κάποιο ψέμα και είπε αυτό που ένιωθε. Όντως υπήρχε αυτή η διαφορά σε σύγκριση με το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και το ανέφερε χθες».

Για το αν η αντίπαλος στην πρεμιέρα θα είναι η Ομόνοια ή Πάφος: «Όλες οι ομάδες έχουν στόχους, ακόμα και ο 6ος θα παλέψει για Ευρώπη. Όλες είναι εκεί και μπορούν να καλύψουν το έδαφος».

Για τα αγωνιστικά πρόσθεσε πως, «Μποάκι, Στρούσκι είναι τραυματίες. Ο Μπράουν λόγω τιμωρίας και θα εκτίσει την ποινή του όπως και ο Σουμάνσκι. Έχουμε και ένα μικροτραυματισμό του Σανέ όπως και ο Σάβο είναι αμφίβολος. Επιστρέφει ο Μπένγκτσον και ο Γιαγκο που εξέτισαν την τιμωρία τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αιχμές Σπιλέφσκι-«Παίξαμε επιτέλους σε πολιτισμένο περιβάλλον»

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό