Αιχμές Βιολάρη σε διαιτητές-«Δεν πρέπει να σκέφτονται πόσο τζελ θα βάλουν και αν θα φαίνονται οι κοιλιακοί»

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΖ αλλά και τη διαιτησία μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «τα συγχαρητήρια ανήκουν σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ήταν νίκη έξι βαθμών, όμως δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια εξίσου καλοί. Εξασφαλίσαμε απλά ένα μικρό μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών. Οι νίκες πάντα φέρνουν χαρούμενα αποδυτήρια. Εμείς σαν Δ.Σ. μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάναμε έναν μικρό απολογισμό. Με τη σημερινή κατάσταση η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη, γιατί περίμενε κάτι καλύτερο. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με την ανάληψη της ηγεσίας από τον κ. Δημοσθένους θα πρέπει να είμαστε κάπως ευχαριστημένοι. Έγινε μια προσπάθεια, οι στόχοι ήταν για πιο πάνω. Θα πρέπει να προσέξουμε τώρα για να βλέπουμε πιο πάνω στο μέλλον».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «αναρωτηθήκαμε γιατί στο 45’ δεν δόθηκε ένα πέναλτι. Εγώ δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ θα ασχοληθώ με ένα θέμα που σαν Καρμιώτισσα θέλουμε να αναβαθμίσουμε. Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι πως πρέπει να γίνονται οι αγώνες. Από ό,τι θυμάστε ένας αγώνας επίσημος να διεξαχθεί χρειάζεται προσπάθεια και πολλά έξοδα. Και εξηγώ. Όταν μια ομάδα φτάσει σε ένα γήπεδο, θα πρέπει να παραδώσουμε τις στολές στους διαιτητές για να επιλέξουν με ποια εμφάνιση θα αγωνιστεί μια ομάδα. Μετά από κάποια εγκύκλιο της ΚΟΠ, είχε δοθεί οδηγία να δίνονται οι φανέλες στον 4ο διαιτητή. Στη συνέχεια, ο 4ος διαιτητής δεν παραλάμβανε τις φανέλες και είχαμε οδηγία να τις παραδίδουμε στον παρατηρητή διαιτησίας που κατέβαινε για να επιλέξει τις στολές. Αυτό έγινε για δύο αγωνιστικές. Στη συνέχεια δόθηκε οδηγία να δίνονται οι φανέλες στον παρατηρητή αγώνα. Χθες, είχαμε οδηγία να παραδώσουμε τις φανέλες στον στιούαρτ, να δείξει αυτός τις φανέλες στους διαιτητές, να αποφασίσουν και να μας ενημερώσουν. Αυτά τα λέω για να προβληματιστεί η ΚΟΠ να βάλει μια τάξη. Το λέω δημόσια και καλοπροαίρετα για να στείλει η ΚΟΠ μια εγκύκλιο να ξέρουμε τι κάνουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια, αλλά πρέπει να βάλουμε μια τάξη.

Από τους νεαρούς διαιτητές τους λείπει η προσωπικότητα. Τους βλέπω φοβισμένους πριν αρχίσει ο αγώνας. Αντιλαμβάνομαι ότι έχουν την πίεση. Ποτέ δεν εξασκείται πίεση πριν τον αγώνα, εμείς δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με αυτό το θέμα. Όταν τους βλέπουμε και είναι φοβισμένοι προσπαθούμε να τους καθησυχάσουμε, όμως μας αποφεύγουν και κλειδώνονται στα αποδυτήρια. Υπάρχει λόγος όταν βγαίνουν από το δωμάτιό τους να συνοδεύονται από τους στιούαρτ για να μπουν στο γήπεδο για έλεγχο; Είναι μια προκατάληψη που θα πρέπει να ξεπεραστεί. Δεν πρέπει να σκέφτονται πόσο τζελ θα βάλουν στα μαλλιά τους και τι φανέλα θα φορέσουν να φαίνονται οι κοιλιακοί και τα μπράτσα τους. Μου κάνουν παράπονα οι παίκτες μας ότι τους επιτίθονται ειδικά οι ξένοι».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ