Θεοχάρους για τη διαιτησία με Σαλαμίνα-«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, φέρνουμε εξαιρετικούς ξένους»

Για την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά και τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φωτίου, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου.

Μιλώντας στον Super Sport FΜ o Χάρης Θεοχάρους ανέφερε πως, «αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα είμασταν εμείς. Εμείς το θέλαμε περισσότερο απέναντι στην αδιάφορη Νέα Σαλαμίνα. Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Ο κόσμος περίμενε να κερδίσει η ομάδα και να τα δώσει όλα. Θεωρώ πως δεν κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είχαμε λιγοστές φάσεις, ούτε ξεκάθαρες. Εγκλωβιστήκαμε στην καλή αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Κακά τα ψέματα, υπάρχει αυτή η αστάθεια. Έχουμε πει πως θα στηρίξουμε την ομάδα και την τεχνική ηγεσία μέχρι τέλους. Το έχω πει αρκετές φορές. Αυτή η ομάδα έχει δείξει διαφορετικά δείγματα γραφής και μας προβληματίζει συνεχώς αυτή η αστάθεια. Εμείς οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην ομάδα για να αλλάξουμε τα δεδομένα. Υπάρχουν 10 αγώνες που ευελπιστώ πως θα είμαστε καλύτεροι».

Για τους στόχους της ομάδας είπε πως, «είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν όμως σοβαρές μαθηματικές ελπίδες. Ο Απόλλωνας πήρε πρωτάθλημα κάνοντας 1-2 νίκες. Θα είναι δύσκολα τα πλέι οφ. Είναι μικρές οι διαφορές».

Για τη χθεσινή διαιτησία ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου ανέφερε πως, «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο Μελούσο ίσως να έπρεπε να χρεωθεί με κόκκινη αλλά προηγουμένως ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, έπρεπε να τιμωρηθεί για κτύπημα στο πρόσωπο του Μπότσκαϊ. Είναι καθαρή φάση κόκκινης και εκείνη με τον Ζάιρο που υποτίθεται έκανε θέατρο. Για ποιο λόγο δεν τον κάλεσε το VAR; Φαίνεται ότι φέρνουμε εξαιρετικούς ξένους… Πήρε κίτρινη για θέατρο ο Ζάιρο που ήταν κόκκινη για τον παίκτη της Νέας Σαλαμίνας και μετά συμφωνούμε πως θα μπορούσε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για το χέρι».

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου