Λαμβάνει καταθέσεις η Αστυνομία για τις καταγγελίες Άρη για τροφική δηλητηρίαση

Άρχισε τις έρευνες, αναφορικά με τις καταγγελίες που έλαβε περί τροφικής δηλητηρίασης των ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού, η Αστυνομία, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση σε είκοσι ποδοσφαιριστές του Άρη-Έξω φρενών ο Σπιλέφσκι

Όπως ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, την Τρίτη «προσήλθε στο ΤΑΕ Λεμεσού ο διευθυντής της ομάδας, που έκανε καταγγελία και έχουμε ξεκινήσει εξετάσεις για να δούμε αν υπάρχει κακόβουλη ενέργεια».

Κληθείς να σχολιάσει αν έχουν δοθεί κάποιες κατευθύνσεις, ο κ. Ανδρέου τόνισε πως «θα γίνουν εξετάσεις, έχουν δώσει ισχυρισμούς ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν τραφεί σε δύο διαφορετικά σημεία. Θα ληφθούν καταθέσεις και θα περιμένουμε να δούμε την πορεία των εξετάσεων».

Ερωτηθείς για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας επεσήμανε πως «έχουν πάθει τροφική δηλητηρίαση, αλλά δεν ξέρουμε την έκτασή της».

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης ανέφερε πως, «περίπου 20 ποδοσφαιριστές μας μαζί με μέλη του τεχνικού τιμ έπαθαν σοβαρή τροφική δηλητηρίαση. Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν από κάποια εκδήλωση που έκανε η ομάδα. Πήγαν στο νοσοκομείο. Ελπίζουμε ότι θα είναι όλοι καλά μέχρι αύριο. Όταν έχει να κάνει με την υγεία των αθλητών, προέχει η υγεία. Υπήρξε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία η οποία θα διερευνήσει κατά πόσο υπήρχε πρόθεση. Ευχόμαστε να μην προκύψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν προκύψει, θα κινηθούμε νομικά. Από τη στιγμή που ήταν μαζική, ήταν υποχρέωση μας να το κάνουμε αυτό. Σήμερα το πρωί έγινε η καταγγελία. Η εκδήλωση έγινε πριν μερικές μέρες. Δεν έχει σημασία. Κάποιοι παίκτες είχαν προβλήματα με το στομάχι τους. Είναι κάτι πολύ σοβαρό».

Σε ανάρτηση του ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι αναφέρει ότι, «πρώτα κάνουν διακρίσεις, μετά σου λένε να πεθάνεις, έπειτα ρίχνουν μπάλες επίτηδες στον αγωνιστικό χώρο και τώρα τροφική δηλητηρίαση. Τι θα ακολουθήσει; Είναι ντροπή. Είναι ότι πιο άσχημο και βρώμικο είδα ποτέ μου. Σ’ ένα τόσο ωραίο νησί, να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με αυτά τα πράγματα. Είναι γελοίο, αλλά να ξέρουν πως όλα γυρνάνε».

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της