Αρχίζει την Παρασκευή το ταξίδι της Εθνικής για το EuroBasket 2025

Το ταξίδι της Εθνικής Κύπρου στο EuroBasket 2025 ξεκινά αύριο Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της στον Όμιλο της τελικής φάσης, που θα φιλοξενηθεί στο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Το όμορφο αυτό ταξίδι θα αρχίσει με τον πρώτο αγώνα των προκριματικών της διοργάνωσης με αντίπαλο τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, που θα αρχίσει στις 19:00 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Η Εθνική μπαίνει αύριο στη διαδικασία των προκριματικών απαλλαγμένη από το οποιοδήποτε άγχος της πρόκρισης, καθώς ως μία από τις τέσσερις διοργανώτριες του EuroBasket 2025 (μαζί με Φινλανδία, Λετονία και Πολωνία), έχει «κλειδωμένη» την παρουσία της στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης, η Εθνική θα αντιμετωπίσει τρεις ημέρες μετά (26/2) την Κροατία (26/02), ενώ στον ίδιο όμιλο συμμετέχει η Γαλλία, με την οποία θα αγωνιστεί δυο φορές στο παράθυρο του Νοεμβρίου.

Για τον αυριανό αγώνα, εισιτήρια συνεχίζουν να προπωλούνται στο cbf.stadium-360.net.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η Media Day της Εθνικής ενόψει του αυριανού αγώνα με Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή, Χριστόφορου Λειβαδιώτη, βρίσκονται οι: Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΕΚ), Κωνσταντίνος Σιμιτζής (ΑΕΚ), Ιωάννης Πασιαλής (Κεραυνός), Σάιμον Μιχαήλ  (Κεραυνός), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Αινέας Γιούνγκ (Porsche Basketball Ludwigsburg), Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Μιχάλης Κουμής (Κεραυνός), Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός), Γιώργος Τρετιάκοβ (Ανόρθωση), Ντάρλιν Γουίλις (Levanga Hokkaido), Στέφανος Τίγκας (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου  (ΑΕΛ), Ρομπέρτο Μαντοβάνη  (ΑΕΚ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός).

Δειτε Επισης

Στα €15 εκατ. το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»
Σημαντικό πλασάρισμα Τζιωρτζή στην πίστα της Ολλανδίας
Πρεμιέρα στο Wimbledon για τον Στέφανο
Χρυσό μετάλλιο για τον Κύπριο πρωταθλητή του τζούντο Γιάννη Αντωνίου στο Πανευρωπαϊκό Κ21
Παρίσι 2024: Στο διπλό των Ανδρών οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς
Τέλος απο τη Φενέρ ο Ντόρσεϊ-Η ανακοίνωση των Τούρκων
Η Ρωσία δεν στέλνει τζουντόκα στο «Παρίσι 2024»
Εκτός τελικού η Εθνική Γυναικών στο Ευρ. Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Μικρών Χωρών
Το μεσημέρι της Δευτέρας ρίχνεται στη «μάχη» του Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη
Ο Κέβιν Λαβ έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Χιτ, αλλά δεν φεύγει από το Μαϊάμι