Τα αγωνιστικά δεδομένα στην Ανόρθωση ενόψει ΑΠΟΕΛ και το μήνυμα στον κόσμο

Στα αγωνιστικά δεδομένα της Ανόρθωσης ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τη νίκη επί της ΑΕΖ, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΖ ανέφερε ότι, «θέλαμε μόνο να κερδίσουμε. Το θετικό πέραν της νίκης είναι ότι ικανοποίησε και η εμφάνιση. Από το πρώτο λεπτό η ομάδα έδειξε πως είναι ανώτερη από τον αντίπαλο. Κάναμε το 2-0 να μοιάζει λίγο. Μια νίκη που μας φέρνει πιο κοντά από τις ομάδες που είναι κοντά μας. Η κούρσα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ανοικτή. Όλες οι ομάδες είναι μέσα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα είπε ότι, «ο Γκερέρο είναι εκτός και για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Από την επόμενη βδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς. Το ίδιο και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Τιμωρημένοι Κάργας και Κορέια. Ο Κίκο ήταν προγραμματισμένο να κάνει επέμβαση την ερχόμενη Παρασκευή. Έχει ένα πρόβλημα με τον μηνίσκο του. Δεν μπορεί να βγάλει παιχνίδι. Θα είναι κι αυτός εκτός. Δεν ξέρουμε πόσο θα λείψει, αν δεν γίνει η επέμβαση».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «είμαστε δυο ομάδες που δώσαμε 2 αγώνες που κρίθηκαν οριακά. Στο Αντώνης Παπαδόπουλος ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάρουμε τη νίκη. Είναι παιχνίδια αντοχής. Για εμάς είναι και ο αγώνας κυπέλλου απέναντι στον Άρη. Έχουμε 30 βαθμούς να διεκδικήσουμε και οφείλουμε να τους διεκδικήσουμε όλους. Θα παλέψουμε κάθε αγώνα».

Για τη σημερινή εκλογική συνέλευση ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης ανέφερε πως, «σήμερα είναι η εκλογική συνέλευση του συλλόγου. Θα καθορίσει ποιοι θα διοικούν τον σύλλογο. Έχει κατατεθεί ένας μόνο συνδυασμός. Αυτός του κ. Ανδρέα Σάντη. Αυτό που έχει σημασία είναι πως απόψε κλείνει ένας κύκλος αλλαγών που κρίθηκε επιβεβλημένος από την νυν διοίκηση με στόχο την βελτίωση τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και όλου του οικοδομήματος της Ανόρθωσης».

Στέλνοντας το μήνυμα του στον κόσμο της Ανόρθωσης είπε ότι, «έχουμε μπροστά μας δυο πολύ σημαντικούς αγώνες Είναι η ώρα του Αντώνης Παπαδόπουλος. Σε κάθε λάθος να υπάρχει το χειροκρότημα. Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ