«Ο Απόλλωνας δεν χαρίζεται σε κανέναν, θα πάει να κερδίσει και τη Δόξα όποιοι και να αγωνιστούν»

Για τη πρόκριση στους «8» του κυπέλλου επί της ΑΕΛ, καθώς και το περιστατικό με τον Πέρετζ και τον Ντε Λούκας μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε πως, «δεν ήταν τεράστια πρόκριση. Είναι σημαντική όμως γιατί μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πρόκριση τα ημιτελικά. Ήταν σημαντικό παιχνίδι. Δεν στεκόμαστε σε μια πρόκριση. Σίγουρα χαρήκαμε, αλλά για να χαμογελάσουμε πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο». Οι παίκτες ανταποκριθήκαν στις απαιτήσεις. Ο Βαλμπουένα σίγουρα είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής. Δεν περιμέναμε τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα μας για να το διαπιστώσουμε αυτό. Είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για μας. Καθημερινά μας δείχνει τον δρόμο για επιστροφή του Απόλλωνα στην κανονικότητα. Το ίδιο και ο Μάρκες. Τα κάνει όλα. Είναι εκπληκτικός επιθετικός».

Για το ματς με τη Δόξα είπε πως, «ο Απόλλωνας δεν χαρίζεται σε κανέναν και θα πάει να κερδίσει και τη Δόξα. Όποιοι και να αγωνιστούν είναι υποχρεωμένοι να πάνε και να κερδίσουμε».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ ανέφερε πως, «θέλουμε πρόκριση σε ένα κατάμεστο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη. Να είμαστε κυνικοί και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να κερδίσουμε».

Για το περιστατικό με τον Ντε Λούκας και τον Πέρετζ είπε ότι, «δεν ήμασταν κοντά. Δεν το συζητήσαμε με τον Πέρετζ, γιατί δεν θέλαμε να επισκιαστεί η πρόκριση του Απόλλωνα από ένα ατυχές γεγονός».

Σε ερώτηση εάν θα πάρει και την Βόρεια κερκίδα ο Απόλλωνας στο ματς με την ΑΕΚ είπε πως, «αυτά είναι θέματα που θα συζητηθούν στην σύσκεψη».

Δειτε Επισης

Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»