Χωρίς Κροάτες οπαδούς το ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα

O ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη γνώριμή μας, από τα φετινά παιχνίδια με την ΑΕΚ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τους «ασπρόμαυρους» του Ραζβάν Λουτσέσκου να ταξιδεύουν για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια σεζόν στην Κροατία για την πρώτη αναμέτρηση στις 7 Μαρτίου.

Στα φετινά παιχνίδια το καλοκαίρι με την Χάιντουκ για τα play-offs του Europa Conference League, με απόφαση της UEFA δε υπήρξε μετακίνηση οπαδών στα δύο παιχνίδια σε Σπλιτ και Τούμπα.

Μετά τα γεγονότα της Αθήνας το περασμένο καλοκαίρι και το θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, η UEFA αποφάσισε να μην υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί στις κερκίδες, ενώ η ελληνική αστυνομία αποφασίσε να μην επιτρέψει την παρουσία οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη χώρα μας.

Ετσι είναι δεδομένο ότι δε θα υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της κροατικής ομάδας στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στις 14 Μαρτίου στην Τούμπα και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση για την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα.

Αυτή την ώρα στη Νιόν υπάρχουν διαβουλεύσεις ανάμεσα στον αντιπρόεδρο και CEO του «Δικεφάλου», Μάκη Γκαγκάτση, ανθρώπους της Ντινάμο και της UEFA, αλλά η οριστική απόφαση ανήκει στην κροατική αστυνομία.

Πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η κροατική αστυνομία να επιτρέψει τη μετακίνηση Ελλήνων φιλάθλων στο Ζάγκρεμπ.

Κατά μια συγκυρία την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί σε όμιλο του UEFA Europa League, την σεζόν 2010-11, δεν είχαν ανταλλάξει εισιτήρια, καθώς τα παιχνίδια θεωρήθηκαν υψηλής επικινδυνότητας.

Εντούτοις δεν έλειψαν τα επεισόδια στο ματς του Ζάγκρεμπ, με την επίθεση που δέχθηκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του ΠΑΟΚ φτάνοντας στην κροατική πρωτεύουσα.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Καραμανώλης
Κρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται αθλητικός ψυχολόγος ο Κλέιμαν
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Τέτε
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ
Υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τον Παναθηναϊκό ο Τέτε-Μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα
H ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως η πρόκριση παραμένει στα χέρια της
Βήμα πρόκρισης με μπροστάρη Κουλιεράκη για τον επιπόλαιο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Μπόρατς και AEK - Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές
Στέλνουν τον Ιωαννίδη στη Λάτσιο οι Ιταλοί