Βανδάλισαν το άγαλμα του Ντάνι Άλβες στη γενέτειρά του-Ζητούν την αφαίρεσή του (pics)

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής γυναίκας κρίθηκε από δικαστήριο της Βαρκελώνης ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών για βιασμό της 23χρονης σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου του 2022.

Η είδηση αυτή, προφανώς, δεν άρεσε καθόλου στους κατοίκους της γενέτειρας του πρώην δεξιού μπακ, οι οποίοι βανδάλισαν το άγαλμα του παίκτη που υπήρχε στο κέντρο της πόλης, καλύπτωντάς το ολόκληρο με μονωτική ταινία αλλά και σακούλες σκουπιδιών.

Μάλιστα, ο κόσμος ζήτησε και την οριστική αφαίρεσή του, και το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για τη λήψη απόφασης επ' αυτού. Θυμίζουμε, πάντως, πως το εν λόγω άγαλμα, που χτίστηκε προς τιμήν του Άλβες το 2020, έχει υποστεί βανδαλισμούς τουλάχιστον δύο φορές, από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος συνελήφθη.

62

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Ρεάλ καθάρισε την Ζάλτσμπουργκ κι έδωσε ραντεβού με τη Γιουβέντους στους «16»
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κ19 της Ολλανδίας-Έσπασε την κυριαρχία της Ισπανίας
Καταιγιστική Σίτι, ισοπέδωσε τη Γιουβέντους και εξασφάλισε την πρωτιά
Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν ξοδέψει τα περισσότερα για μεταγραφές έως τώρα στο φετινό καλοκαίρι
Μίδας στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο-Βγάζει 550.000 ευρώ την ημέρα και... δεν βλέπει κανέναν
BINTEO: Άγγλος ποδοσφαιριστής χτυπά γυναίκα με καρέκλα σε καβγά στην Ίμπιζα
Σούπερ deal για τη Βαλένθια-Εξασφάλισε 322 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του νέου «Μεστάγια»
Ο Εμπαπέ κατέθεσε μήνυση κατά της Παρί για ηθική παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού
Τέλος στο σίριαλ-Επίσημη η ανανέωση του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ
Στη Λίβερπουλ και επίσημα ο Μίλος Κέρκεζ