Τζάκσον: Με αυτή την κριτική κανείς επιθετικός δεν θα θέλει να παίξει στην Τσέλσι

Η Τσέλσι θέλει το καλοκαίρι να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της με το γκολ τη φετινή σεζόν στην Premier League, καθώς ο Νίκολα Τζάκσον, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας του Λονδίνου.

Έτσι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ στο τέλος τη σεζόν, αλλά ο Τζάκσον απάντησε στην κριτική και τόνισε πως με αυτήν την κατάσταση κανείς επιθετικός δεν θα θέλει να φορέσει τη φανέλα των «μπλε»: 

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτήν την ομάδα», δήλωσε ο 22χρονος Σενεγαλέζος φορ στο «talkSPORT» και εξήγησε: «Μετά τον Ντρογκμπά που ήταν πραγματικός θρύλος σκεφτείτε πόσοι φορ ήρθαν στην Τσέλσι, αλλά δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν.

Βλέποντας την κατάσταση αυτή πολλοί επιθετικοί δεν θα θέλουν να παίξουν στην ομάδα», τόνισε ο Τζάκσον και έκανε την αυτοκριτική του: «Είμαι λίγους μήνες στην ομάδα και ξέρω πως δεν έχω βοηθήσει όσο θα ήθελα στο γκολ.

Παλαιότερα παρακολοθούσα τη Ρεάλ Μαδρίτης και θυμάμαι τη σκληρή κριτική που δεχόταν ο Καρίμ Μπενζεμά για τις ευκαιρίες που έχανε τα πρώτα δύο χρόνια, μετά όμως έκανε πραγματικά θραύση και έφθασε να κερδίσει τη χρυσή μπάλα.

Δε λέω βέβαια πως είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπενζεμά, απλά λεω πως όλοι χρειάζονται, όπως και εγώ, χρόνο για να προσαρμοστούν».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Κλείνει τον Γιαν Κούτο από τη Μάντσεστερ Σίτι η Ντόρτμουντ
«Ήταν ευκολότερο να παίζω ποδόσφαιρο από αυτό που κάνω τώρα»
Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ