Για το 3/3 στο πρωτάθλημα και μετά η Μακάμπι, το σύνθημα στον Ολυμπιακό

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Με τον Βάσκο στον πάγκο τους, οι Πειραιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός και εκτός έδρας της Φερεντσβάρος, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» Conference League, και ενδιάμεσα πήραν ένα μεγάλο «διπλό» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, είναι υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, καθώς ακολουθούν τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα με Αστέρα Τρίπολης (25/2, 18:00), Παναιτωλικό (28/2, 17:00) και Βόλο (3/3, 19:30).

Τρία παιχνίδια που δίνουν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κάνει ένα νέο νικηφόρο σερί, πριν αντιμετωπίσει στις 7 Μαρτίου τους Ισραηλινούς στο Καραϊσκάκη (19:45) και, ενόψει των πλέι οφ, να ταξιδέψει στη Σερβία για τη ρεβάνς.

Ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες, όλα δείχνουν πως ο Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, ξεκουράζοντας ορισμένους παίκτες που πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα τρία παιχνίδια με τους Ούγγρους και τους Θεσσαλονικείς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κίνι, Μπιανκόν, Αλεξανδρόπουλος, Γιόβετιτς, Καρβάλιο και Μασούρας, ενώ ο Φορτούνης δεν υπολογίζεται (καθώς εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής).

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Πέθανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος
Ρίγη συγκίνησης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7
«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα με έκανε επιθετικό και με απογείωσε»
«Την εκδικητικότητά της η ΑΕΚ θα τη βρει μπροστά της»
Τραγωδία της Θύρας 7: Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά κανείς δεν ξεχνά τα 21 αδικοχαμένα παιδιά
Athens Kallithea: Ανακοίνωσε την απόκτηση του 40χρονου γκολκίπερ Νίκι Μαενπά
Super League 1: Σέντρα στην 22η αγωνιστική με το Βόλος - Παναιτωλικός
Τραγωδία Θύρας 7: Το συγκλονιστικό βίντεο του Ολυμπιακού με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια
Ο Βιλένα πάει δανεικός στην Αλάνιασπορ και o ΠΑΟ αφαιρεί 700.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του
«Πουθενά στη γη, ίσως στη Βόρεια Κορέα, δεν επιβάλλονται δύο ποινές για το ίδιο αδίκημα»