Το πλάνο του ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το διπλό και το ερωτηματικό στην άμυνα

Να μπει με το δεξί στα πλέι οφ επιθυμεί ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουν πως η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, ωστόσο o σύλλογος της Λευκωσίας έχει ως όπλο τη διαφορά από τον δεύτερο Άρη αλλά και την ανεβασμένη τους ψυχολογία.

Το σύνολο του Σα Πίντο επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένο και να βρεθεί σε καλή μέρα, ώστε να φύγει από τη Λάρνακα με το διπλό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Σα Πίντο, η μόνη απουσία για τον αγώνα της Κυριακής είναι ο τραυματίας Κρέσπο.

Με αυτά τα δεδομένα, το δίδυμο μπροστά από τον Μπέλετς αναμένεται να αποτελέσουν οι Πέτροβιτς και Ντβάλι. Στα δύο άκρα της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Τσεπάκ, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Σούσιτς ή Γέφτε θα μείνουν στον πάγκο.

Στα φτερά τη επίθεσης θα βρίσκονται οι Ντονγκαλά και Μαρκίνιος και στην επίθεση ο Κβιλιτάια.

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του