Πέρετζ για το περιστατικό με τον Ντε Λούκας-«Μου έλεγε θα σε τιμωρήσω, θα σου επιτεθώ»

Για το περιστατικό με τον Ντε Λούκας, καθώς επίσης και για την δική του τιμωρία με την κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Έλιελ Πέρετζ.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ο 27χρονος άσος ανέφερε ότι, «υπήρξε μία μικρή αντιπαράθεση, όταν κέρδισαν πέναλτι στο 90+2΄. Μου μίλησε και με απείλησε, αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Μετά από το τέλος του αγώνα, μου φώναξε και ξαφνικά μου επιτέθηκε από το πουθενά. Μου μιλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μου έλεγε ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί. Μου έλεγε ''θα σε τιμωρήσω, θα σου επιτεθώ'', χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε μένα τι ακριβώς ήθελε».

Όπως δήλωσε ο μέσος του Απόλλωνα, «δεν γνωρίζω γιατί υπήρξε αυτό το συμβάν. Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των παικτών στους αγώνες και είναι κάτι που συμβαίνει και μετά τελειώνει. Αυτός αντέδρασε για την ήττα με ανάρμοστη αντίδραση, είμαι ακόμα σοκαρισμένος απ’ αυτό. Δεν τον άκουσα να λέει κάτι για τον Ιουδαϊσμό, δεν γνωρίζω αυτόν τον παίκτη».

Παράλληλα ο Πέρετζ ανέφερε πως, «το μεγάλο σοκ ήταν που δέχθηκα κόκκινη κάρτα. Αν αντιδρούσα και είχα φυσική επαφή με τον αντίπαλο θα το καταλάβαινα. Έχω τιμωρηθεί, όμως, για δύο παιχνίδια, με το ένα εξ αυτών να είναι ο προημιτελικός με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ελπίζω η Ομοσπονδία να κάνει κάτι και να μειώσει την ποινή μου. Όχι να κάνει κάτι που θα με κάνει να σκεφτώ την επιστροφή μου στο Ισραήλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού