Με Σαφιούλιν στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς

Τον πολύ δυνατό Ρομάν Σαφιούλιν θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Ακαπούλκο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι στο ίδιο μισό του ταμπλό με τον Αλεξάντερ Σβέρεφ. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στον 1ο γύρο του Abierto Mexicano με τον πολύ επικίνδυνο Σαφιούλιν, έναν παίκτη που βρίσκεται στο Νο.38 του κόσμου και τον τελευταίο χρόνο παίζει πολύ καλό τένις. Θυμίζουμε πως ο Σαφιούλιν είχε κερδίσει τον Τσιτσιπά το 2022 στη Μασσαλία, ενώ την περσινή σεζόν είχε κερδίσει τους Αλεξάντερ Σβέρεφ και Κάρλος Αλκαράθ.

Αν πάρει τη νίκη, ο Τσιτσιπάς θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ ή κάποιον qualifier, σε ακόμα ένα πολύ δύσκολο ματς. Στα προημιτελικά, ο Έλληνας πρωταθλητής διασταυρώνεται με τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ενώ στα ημιτελικά με το Νο.1 του ταμπλό, Αλεξάντερ Σβέρεφ.

O Σβέρεφ θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ και, εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, με έναν εκ των Μίομιρ Κετσμάνοβιτς και Ντιέγκο Σβάρτσμαν στον 2ο γύρο. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Αμερικανό, Τόμι Πολ.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Ζβέρεφ, Ντε Μινόρ και Τσιτσιπά στον τελικό, είναι οι Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ.

Ο Ρούνε θα ξεκινήσει αντιμετωπίζοντας qualifier και στον 2ο γύρο μπορεί να παίξει ξανά με qualifier, ή με τον Τζόρνταν Τόμπσον, φιναλίστ αυτή την εβδομάδα στο Λος Κάμπος. Στα προημιτελικά ο Ρούνε διασταυρώνεται με τον Φράνσις Τιαφό.

O Ρούντ από τη μεριά του θα κάνει πρεμιέρα ενάντια στον Κρίστοφερ Γιούμπανκς, ενώ αν κερδίσει θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Ροντρίγκο Πατσέκο Μέντζε και Ντούσαν Λάγιοβιτς. Στα προημιτελικά, ο Νορβηγός διασταυρώνεται με τον Τέιλορ Φριτζ

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Σβέρεφ - Πολ [7]

[3] Ντε Μινόρ - Τσιτσιπάς [5]

[6] Ρούντ - Φριτζ [4]

[8] Τιαφό - Ρούνε [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Ακαπούλκο:

Δειτε Επισης

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς
Κλίπερς: Συμφώνησε και συνεχίζει ο Τέρανς Μαν
Μεγάλη πρόκριση για την «Κυρία» στους ομίλους του FIBA Europe Cup
Ο Σακίλ Ο' Νιλ προβλέπει-Οι ΗΠΑ δεν θα κερδίσουν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028
Aνόρθωση και Παρνασσός διεκδικούν το Σούπερ Καπ στο Χάντμπολ Ανδρών
Αποκλεισμός με ανατροπή στον 1ο γύρο του Τόκιο για τον Έλληνα τενίστα, που ένιωσε αδιαθεσία στο 2ο σετ
Κατηγορίες κατά τριών ατόμων για το σχέδιο εκβιασμού με φωτογραφίες του Σουμάχερ μετά το ατύχημα
Σάρωσε στην εκλογική συνέλευση της ΚΟΕ ο Γεώργιος Χρυσοστόμου-Εξελέγη Πρόεδρος με μεγάλη διαφορά