Αυγουστή: Συγκρούστηκα με τον Γιάνσον, έρχονται Κύπρο και νομίζουν ότι είναι πρωτάθλημα δεύτερης μοίρας

Για τον Γέσπερ Γιάνσον μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή, ενάμιση μήνα μετά την αποχώρηση του από την Ομόνοια.

Μιλώντας στην εκπομπή Goal Ν’ Roll της Cytavision ο Κύπριος προπονητής ανέφερε πως, «μου αρέσει να έχω τον χαρακτήρα μου. Η δήλωση του προέδρου για τις σχέσης μας, είχε δίκαιο. Όταν βλέπεις πως κάποιος δεν προσπαθεί, εγώ θα επιλέξω το καλό της ομάδας. Συγκρούστηκα με τον Γιάνσον. Ό,τι είχα να πω τα είπα κατ' ιδίαν του ιδίου του Γιάνσον. Τα ξέρει ο πρόεδρος. Ήταν μεταγραφική περίοδος, ξέραμε ότι θα έφευγαν δύο σημαντικοί παίχτες, Καρίμ και Σεμέδο. Ξέραμε καλά πως η ομάδα έχει δυνατό σκάουτινγκ που μπορούσε να φέρει γρήγορα παίχτες. Η προσπάθεια έγινε από τους γύρω, προτάθηκαν ποδοσφαιριστές όμως καθυστερήσαμε πάρα πολύ».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η απάντηση του Γιάνσον για την καθυστέρηση είπε ότι, «ήταν για διάφορα θέματα, να μην μπούμε βαθιά. Αλλά τώρα χάσαμε τη δουλειά μας. Να είμαστε ξεκάθαροι. Είναι ένας οργανισμός υγιής, αυτό οφείλεται στον πρόεδρο και τον κ. Γρηγόρη που βρίσκονται εκεί που έχουν μια υγιή κατάσταση στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό».

Ερωτηθείς εάν νιώθει πικραμένος και ότι έφυγε λόγω των λαθών του Γιάνσον ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε πως, «δεν θέλω να πω ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Απλώς κάποιες φορές κάποιοι έρχονται στην Κύπρο και νομίζουν ότι το πρωτάθλημα μας είναι δεύτερης επιλογής. Στην πορεία αντιλαμβάνονται πως είναι πολύ δυνατό. Αλλά ένας τεχνικός διευθυντής είναι να προστατεύει τον προπονητή από τα διάφορα και να κτίσει το πλάνο του προπονητή».

Δειτε Επισης

Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ