Χριστοφόρου: Έχουμε μάτια και βλέπουμε τι συμβαίνει, σε ίδιες φάσεις βλέπουμε άλλα σφυρίγματα

Για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης.

Μιλώντας σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε ότι, «σαφώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Υπήρξε μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι στο οποίο ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο μας και ήμασταν η μόνη ομάδα που διεκδικούσε το γκολ. Για άλλη μια φορά η προσπάθεια μας μένει ημιτελής γιατί δεν μετουσιώνουμε τα καλά μας διαστήματα με γκολ. Στο τελευταίο 20λεπτο άλλαξαν οι ισορροπίες υπέρ του ΑΠΟΕΛ και θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη με τις ευκαιρίες που βρήκε. Κρατάμε την προσπάθεια που έγινε. Πρέπει σαν ομάδα να δουλέψουμε σε αυτά τα κομμάτια που υστερούμε».

Για τη διαιτησία ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε ότι, «αυτό το κομμάτι θα το απαντήσω συνολικά. Έχουμε μάτια και βλέπουμε το τι συμβαίνει γύρω μας. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι σε ίδιες φάσεις βλέπουμε άλλα σφυρίγματα. Είναι κάτι το οποίο έχουμε θέσει αρκετές φορές ενώπιον της Ομοσπονδίας. Μπορεί να μην δημοσιοποιούνται όλες οι ενέργειες μας αλλά δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται ενέργειες. Είναι κάτι το οποίο δεν βλέπουμε να βελτιώνεται. Αυτά δεν μπορούν να συνεχιστούν».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη είπε ότι, «παίζουμε με μια πληγωμένη ομάδα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παρουσιαστεί η ομάδα μας αποτελεσματική για να μπορέσει να προκριθεί. Σε αυτό το παιχνίδι ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Καλούμε τους οπαδούς μας να είναι ακόμη περισσότεροι την Πέμπτη. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει αύριο, θέλουμε ένα κατάμεστο Αντώνης Παπαδόπουλος. Τα εισιτήρια διαρκείας μετρούν κανονικά για το ματς της Πέμπτης».

Για τα αγωνιστικά είπε πως, «Κορέια και Κάργας θα είναι διαθέσιμοι. Από εκεί και πέρα είναι σε εξέλιξη η προπόνηση, με το τέλος της θα έχουμε ενημέρωση. Κίκο και Αρτυματάς θα είναι εκτός, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους. Ο Γκερέρο αυξάνει συνεχώς ρυθμούς».

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς