Χριστοφόρου: Έχουμε μάτια και βλέπουμε τι συμβαίνει, σε ίδιες φάσεις βλέπουμε άλλα σφυρίγματα

Για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης.

Μιλώντας σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε ότι, «σαφώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Υπήρξε μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι στο οποίο ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο μας και ήμασταν η μόνη ομάδα που διεκδικούσε το γκολ. Για άλλη μια φορά η προσπάθεια μας μένει ημιτελής γιατί δεν μετουσιώνουμε τα καλά μας διαστήματα με γκολ. Στο τελευταίο 20λεπτο άλλαξαν οι ισορροπίες υπέρ του ΑΠΟΕΛ και θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη με τις ευκαιρίες που βρήκε. Κρατάμε την προσπάθεια που έγινε. Πρέπει σαν ομάδα να δουλέψουμε σε αυτά τα κομμάτια που υστερούμε».

Για τη διαιτησία ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε ότι, «αυτό το κομμάτι θα το απαντήσω συνολικά. Έχουμε μάτια και βλέπουμε το τι συμβαίνει γύρω μας. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι σε ίδιες φάσεις βλέπουμε άλλα σφυρίγματα. Είναι κάτι το οποίο έχουμε θέσει αρκετές φορές ενώπιον της Ομοσπονδίας. Μπορεί να μην δημοσιοποιούνται όλες οι ενέργειες μας αλλά δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται ενέργειες. Είναι κάτι το οποίο δεν βλέπουμε να βελτιώνεται. Αυτά δεν μπορούν να συνεχιστούν».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη είπε ότι, «παίζουμε με μια πληγωμένη ομάδα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παρουσιαστεί η ομάδα μας αποτελεσματική για να μπορέσει να προκριθεί. Σε αυτό το παιχνίδι ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Καλούμε τους οπαδούς μας να είναι ακόμη περισσότεροι την Πέμπτη. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει αύριο, θέλουμε ένα κατάμεστο Αντώνης Παπαδόπουλος. Τα εισιτήρια διαρκείας μετρούν κανονικά για το ματς της Πέμπτης».

Για τα αγωνιστικά είπε πως, «Κορέια και Κάργας θα είναι διαθέσιμοι. Από εκεί και πέρα είναι σε εξέλιξη η προπόνηση, με το τέλος της θα έχουμε ενημέρωση. Κίκο και Αρτυματάς θα είναι εκτός, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους. Ο Γκερέρο αυξάνει συνεχώς ρυθμούς».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία