Καραβίδας: Όπως έχει o ΑΠΟΕΛ το μέταλλο του πρωταθλητή, η Δόξα έχει το μέταλλο να μένει κατηγορία

Για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα κλήθηκε να μιλήσει ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.

Αν επιμένει στην πρόβλεψη του ότι ο Άρης θα πάρει τον τίτλο ανέφερε πως, «βεβαία επιμένω. Είναι η καλύτερη ομάδα. Είδαμε όλοι πως έχασε από την Ομόνοια. Με όλο τον σεβασμό προς την Ομόνοια, μια ομάδα ήταν στο γήπεδο».

Για τη νίκη της ομάδας στην πρεμιέρα των πλέι οφ είπε πως, «ξεκινήσαμε καλά. Η ομάδα μας έδειξε πως γίνεται όλο και καλύτερη. Στην τελευταία συζήτηση που κάναμε αυτό είχα πει. O κ. Ματσίν καθαρά δεν ήθελε να χάσει για να πάρει ψυχολογία η ομάδα του για το Κύπελλο. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη με λίγο τύχη».

Για το γεγονός πως η Δόξα κερδίζει μόνο τους μεγάλους είπε ότι, «αυτός ο Πετράκης θα μας πελλάνει. Του είπα χθες να νικήσει κανένα μιτσή και να αφήσει τους μεγάλους. Η εξήγηση είναι η κακή τύχη. Πήγαμε με την Καρμιώτισσα και δεχθήκαμε κόκκινη από το 5' λεπτό. Θα γυρίσει αυτό και το περιμένουμε. Χθες πήγαμε στη Λεμεσό και έπρεπε να κερδίσουμε με το πιστόλι στο κεφάλι».

Για το γήπεδο και η φτωχή συγκομιδή: «Τελικά το γήπεδο που περιμέναμε τόσα χρόνια, δεν μας βγήκε. Νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να παίξουμε. Δεν ξέρω τι γίνεται. Σίγουρα όμως βοηθάει το οικονομικό κομμάτι αλλά πρέπει να το κάνουμε και έδρα».

Για την μάχη για παραμονή o ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς ανέφερε πως, «βιαστήκανε κάποιοι να μας θάψουνε πριν πεθάνουμε. Σας είχα πει εδώ και καιρό να μην βιάζεστε. Η Δόξα έχει ένα μέταλλο. Όπως έχει ο ΑΠΟΕΛ αυτό του πρωταθλητή, η Δόξα έχει το μέταλλο να μένει κατηγορία. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Απορώ ποιοι είναι αυτοί που θέλουν 12 ομάδες. Γιατί θέλουν να αφανίσουν τις ομάδες; Γιατί θέλουν να τις μειώσουν; Στην Ελλάδα έχουν 16 και πέφτουν 2. Εδώ έχουμε 14 και πέφτουν 3».

Για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων ο Κώστας Χριστοδούλου είπε ότι, «δεν είναι λύση αυτό. Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται με τους φιλάθλους. Η Δόξα έχει ένα μπάτζετ και όταν είσαι καλός νοικοκύρης δεν ξεφεύγεις. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στα οικονομικά. Οι παίκτες είναι 20 ημέρες πίσω επειδή είναι θυμωμένος ο πρόεδρος τους (σ.σ γέλια). Έκανα μείωση 20% σε όλους και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους που το αποδέχθηκαν. Αυτό είναι και μια ικανοποιήσει πως εκτιμούν τον πρόεδρο τους».

Για τον Σαντίκ και τον Φερνάντες ανέφερε πως, «ο Σαντίκ είναι Σαντίκ. Έχει όλο το πακέτο. Μακάρι να μείνουμε κατηγορία και θα τον βλέπετε και του χρόνου. Ο καλύτερος ξένος που ήρθε είναι ο Φερνάντες και μετά ο Σαντίκ. Ο Ρικάρντο Φερνάντες όταν ήρθε παλεύαμε να μείνουμε κατηγορία και οι παίκτες ήταν απλήρωτοι 5 μήνες. Πήγε στην τράπεζα και έβγαλε λεφτά και έδωσε από λίγα στους συμπαίκτες του για να πάνε διακοπές. Ήταν εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία