Ιδανικές οι οικονομικές συνθήκες για την επόμενη διοίκηση στην ΑΕΛ

Iδανικά χαρακτήρισε τα οικονομικά δεδομένα του σωματείου της ΑΕΛ ο Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος παράλληλα κλήθηκε να αναφερθεί και στον Ντε Λούκας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ ανέφερε πως, «έχει ολοκληρωθεί το κομμάτι με τους στόχους που είχαμε μπροστά μας. Σίγουρα είναι αποτυχημένη η χρονιά καθώς δεν πετύχαμε τους στόχους μας, όμως την ίδια ώρα είχαμε πει πως ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια μεταβατική περίοδος που η ομάδα θα μείωνε τα χρέη, ώστε να μπορέσει η νέα διοίκηση που θα προκύψει το καλοκαίρι να βρει την ομάδα με υγιείς συνθήκες. Είμαστε πολύ καλά σε αυτό τον στόχο. Τον Μάη λήγει η θητεία του διοικητικού συμβουλίου, και τις επόμενες μέρες θα καθοριστεί Eκλογική Συνέλευση με τη λήξη της θητείας του διοικητικού συμβουλίου, και η επόμενη μέρα είναι στα χέρια των μελών του σωματείου. Αυτή είναι η επόμενη μέρα. Το Δ.Σ. έχει ακόμη έργο να ολοκληρώσει σε σχέση με το οικονομικό κομμάτι».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει πρόθεση από τον πρόεδρο να συνεχίσει είπε ότι, θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. Ακόμη όμως και να θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να πάρει το ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του σωματείου. Η διαδικασία της εκλογικής συνέλευσης δεν αλλάζει».

Για το αν υπάρχει πρόθεση από άλλους να αναλάβουν ανέφερε πως, «είναι νωρίς να δούμε ποιοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι καθώς υπάρχει χρόνος ακόμη. Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η εκλογική συνέλευση. Είναι νωρίς ακόμη».

Για τα οικονομικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ ανέφερε πως, «για τον όποιο ενδιαφερόμενο θέλει να αναλάβει, είτε επενδυτής, είτε πρόεδρος του σωματείου, είτε οτιδήποτε άλλο τα οικονομικά δεδομένα είναι ιδανικά. Ήταν δύσκολο να πετύχουμε τους στόχους μας στο αγωνιστικό, όμως στην διαχείριση του οικονομικού έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά».

Για τον Ντε Λούκας ανέφερε πως, «δεν θέλαμε να βιαστούμε και να κάνουμε τοποθέτηση μετά το παιχνίδι. Ο παίκτης τοποθετήθηκε χθες. Είχε καταδικαστεί για μια ενέργεια που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Έκανε την απολογία και τον περιμένει τιμωρία, όμως είπε την δική του εκδοχή και άποψη. Προχώρησε στην καταγγελία. Το απόγευμα της Παρασκευής πήγε στην Αστυνομία. Πάντως απ’ τη στιγμή που τα θέματα είναι νομικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Το ξεκαθαρίζουμε απ’ τη δική μας πλευράς πως η ενέργεια του παίκτη μας ήταν καταδικαστέα και θα τιμωρηθεί απ’ την ομάδα μας. Είμαστε στο 2024 και είναι απαράδεκτα περιστατικά βίας, ρατσισμού και πρόκλησης πανηγυρισμών από τους παίκτες».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας