«Εξωγήινος» Χάαλαντ, πέρασε άνετα η Σίτι στους 8

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να κάνει αδιανόητο παιχνίδι με πέντε γκολ η Σίτι πέρασε στους 8 του κυπέλλου Αγγλίας αφού διέλυσε με 6-2 τη Λούτον.

Ήταν να μην πάρει... μπροστά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, «απογειώνοντας» με την απόδοσή του και τη Μάντσεστερ Σίτι. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον διεθνή Νορβηγό σούπερ σταρ, ο οποίος σημείωσε 5 γκολ, οι «πολίτες» συνέτριψαν τη Λούτον με 6-2 στο «Κenilworth Road» και προκρίθηκαν με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, δείχνοντας πως δεν έχουν καμία διάθεση να παραδώσουν τα «σκήπτρα» τους (και) σ' αυτή τη διοργάνωση.

Από τρεις ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο Χάαλαντ απλοποίησε τα πράγματα για τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μέρος, έχοντας βρει τρεις φορές δίχτυα (3', 18', 40'). Η Λούτον έκανε το... λάθος να μειώσει σε 2-3 χάρις στα γκολ του Κλαρκ στο 45' και στο 52', «θυμώνοντας» τον Νορβηγό, ο οποίος σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο 55' και στο 58'. Ο Κόβατσιτς στο 72' έβαλε την τελική... πινελιά στο «πάρτι» της Σίτι, που αρχίζει πια να... προελαύνει.

Δειτε Επισης

Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις
Europa League: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν εύκολα στον τελικό
Europa League: Να σφραγίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό θέλουν Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Εντυπωσιακό time-lapse βίντεο της Μπαρτσελόνα από την ανακατασκευή του Καμπ Νου
BINTEO: Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του
Μπέκαμ: Με ήθελε η Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα μου ήταν πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης