«Εμφύλιος» στην Λάτσιο!

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Λάτσιο, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να κατηγορεί τον πρόεδρο Λοτίτο για την μεταγραφική πολιτική του συλλόγου.

Ψυχροπολεμικό το κλίμα πλέον στην Λάτσιο, μετά την νέα ήττα από την Φιορεντίνα που μετά από 26 αγωνιστικές είναι στο -8 από την τέταρτη θέση και την Μπολόνια.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν μάσησε τα λόγια του και έδειξε με το δάχτυλο την διοίκηση και τις μεταγραφικές επιλογές της τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο: «Ο καθένας υπογράφει όποιον θέλει. Αν σου ζητάω έναν παίκτη που είναι plan A και με κάνεις να επιλέξω ανάμεσα στο plan C και το plan D, τότε δεν είμαι εγώ αυτός που ουσιαστικά κάνει τις επιλογές», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του Ιταλού τεχνικού που δείχνει το κακό κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου.

Δειτε Επισης

Ο Κριστιάνο παρέλαβε το βραβείο για το ρεκόρ Γκίνες
«Τρέλανε την Αϊντχόφεν ο Πιρόλα»
Κατέκτησε το Nations League με ήρωα Χιμένες το Μεξικό
Έφυγε για τα ημιτελικά η Πορτογαλία και έστειλε τη Δανία πάνω στην Ελλάδα!
Ολυμπιακός: Ο μεταγραφικός αστερίσκος για Κορέα και ο προσανατολισμός του παίκτη (vid)
Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Πάρτι με 5άρα στη Μολδαβία η Νορβηγία, με το δεξί Τσεχία και Ουαλία
Τελειώνει από τη Γιουβέντους ο Μότα, προ των πυλών ο Τούντορ
Το νέο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Σίτι ήταν... δήλωση-«Προφανώς και δεν φοβάμαι τις 115 κατηγορίες»!
Ριμπερί για τη Χρυσή Μπάλα του 2013-«Θα παραμείνει για πάντα μια αδικία, είχα κάνει την τέλεια χρονιά»
Με το δεξί μπήκαν στα προκριματικά του World Cup Αγγλία, Πολωνία, Φινλανδία, Βοσνία και Λετονία