Δεν αγχώνεται για το μέλλον του ο Τεν Χαγκ-«Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο»

Ο Τεν Χαγκ προσελήφθη το 2022 και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας είναι λιγότερο πειστική.

Η σεζόν της Γιουνάιτεντ μαστίζεται από ασυνεπείς εμφανίσεις και προβλήματα τραυματισμών, με την ομάδα του Μάντσεστερ να βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος μετά την ήττα (2-1) από τη Φούλαμ το Σάββατο.

Η ήττα, η οποία ήρθε μόλις τρεις ημέρες αφότου ο Ράτκλιφ υποσχέθηκε να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στις μέρες της δόξας της, πρόσθεσε τον έντονο έλεγχο και την πίεση στον Τεν Χαγκ.

Ερωτηθείς εάν θα ωφελούσε τον σύλλογο μια δημόσια επιβεβαίωση του Ράντκλιφ ότι ο Τεν Χαγκ προορίζεται ως μακροπρόθεσμος προπονητής της Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός είπε στους δημοσιογράφους. «Έχω συμβόλαιο για τρεις σεζόν, οπότε δεν με νοιάζει. Είμαι σε αυτή τη διαδικασία, επικεντρώνομαι μόνο στη διαδικασία, οπότε δεν με νοιάζει τι συμβαίνει γύρω μου», πρόσθεσε ο Τεν Χαγκ, μιλώντας ενόψει της σημερινής (28/2) αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τον Σερ Τζιμ Ράντκλιφ, επίσης με τον Σερ Ντέιβ Μπρέιλσφορντ και άλλους σε αυτή την ομάδα, οπότε ξέρω για πιο πράγμα μιλάμε και έχω μια ισχυρή πεποίθηση και αισθάνομαι ότι πιστεύουν σε μένα. Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είμαι σε μια διαδικασία, ξέρω τι κάνω. Εστιάζω σε αυτά τα δύο σημεία - την πρόοδο της ομάδας σε αυτή τη στιγμή και το επόμενο παιχνίδι και το μέλλον». 

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Εξέλιξη με Κριστιάνο-Έβαλε υπογραφή και παίρνει άλλα 200 εκατoμμύρια ευρώ
Βασιλιάς στο «Άνφιλντ» ο Σαλάχ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο
Μανδάς: «Υποφέραμε απέναντι στην Μπόντο αλλά μπορούμε να το γυρίσουμε στην έδρα μας»
Ανήλικοι νεκροί σε επεισόδια πριν το Κόλο Κόλο-Φορταλέσα για το Λιμπερταδόρες
Θα ψάξει το μεταγραφικό «μπαμ» με Μίλερ το καλοκαίρι
Καθάρισε και τη Λάτσιο του Μανδά και βλέπει τετράδα η Μπόντο/Γκλιμτ!
Φουλ για πρόκριση Μπέτις, Φιορεντίνα και προβάδισμα για Ραπίντ!
Επέστρεψε από την… κόλαση η Λιόν, κόλλησαν Τότεναμ και Μπιλμπάο
Τραγικός θάνατος για 21χρονο ποδοφαιριστή στο Περού- Η στιγμή της θανάσιμης σύγκρουσής του με αντίπαλο
Τραγωδία στο Περού-Ποδοσφαιριστής πέθανε μετά από σύγκρουση με τερματοφύλακα