Με την ιαπωνική ομάδα ποδηλασίας Matrix Powertag υπέγραψε ο Αλέξανδρος Αγρότης

Με τα χρώματα της επαγγελματικής Ιαπωνικής ομάδας Matrix Powertag θα αγωνίζεται το 2024 ο Κύπριος ποδηλάτης Αλέξανδρος Αγρότης.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο διεθνής ποδηλάτης δρόμου (Road Cycling) βρίσκεται ήδη στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Όπως σημειώνεται, πρόκειται για μια καινούργια πρόκληση για τον Αγρότη αφού η Ιαπωνία είναι μια προηγμένη ποδηλατικά χώρα ενώ η Matrix Powertag θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας με πλούσια ποδηλατική ιστορία και παράδοση στο άθλημα.

Ο μεγάλος στόχος του Αγρότη για το πρώτο εξάμηνο του 2024 είναι ο Γύρος της Ιαπωνίας (Tour of Japan) που θα διεξαχθεί τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 19-26 του μήνα και αποτελεί μέρος του Asia Tour 2024 ενώ ανήκει στη κατηγορία 2.2 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI).

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε στην Ιαπωνία αλλά και ενθουσιασμένος που λόγω της παραμονής μου στη χώρα θα μπορέσω να γνωρίσω την αθλητική της πτυχή αλλά και τον πολιτισμό της. Παρόλο που η κουλτούρα εδώ μπορεί να διαφέρει από αυτό που είμαι συνηθισμένος, εντούτοις, είμαι βέβαιος ότι με την αφοσίωση που έχω επιδείξει κατά την περίοδο προετοιμασίας, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά» δήλωσε από την Οσάκα ο Αλέξανδρος.

Σχετικά με το 2024 ο Αγρότης ανέφερε πως «στόχος μου είναι οι σταθερά καλές εμφανίσεις τόσο με την ομάδα μου Matrix Powertag όσο και με την εθνική ομάδα».

Δειτε Επισης

Τζίνα Λαμπρούση: «Καταφέραμε να πετύχουμε έναν από τους στόχους για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»
Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε ανατροπή και νίκη
Ολοκληρώθηκε ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών
Ολυμπιακός: Δύο εβδομάδες έξω Μιλουτίνοφ, Βιλντόζα, εκτός με Πανιώνιο ο Φουρνιέ
Ο Τεντόγλου εκτός βάθρου σε μεγάλη διοργάνωση μετά το 2019-Πέμπτος στον κόσμο με 8,14μ. στο μήκος
Νίκη του Πιάστρι στον αγώνα της Formula 1 στη Σανγκάη
Την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου κατέκτησε η Ε. Κουλιτσένκο
Μαριαλένα Αρτακιανού:«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα» (vid)
Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Βάπτισμα του πυρός για την Ιωσηφίδου
Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη στο Σακραμέντο