Ο Πογκμπά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων για ντόπινγκ

Η Εθνική Εισαγγελία τιμώρησε τον Πολ Πογκμπά με ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια, λόγω ντόπινγκ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους εν ευθέτω χρόνο κι η αποχώρησή του από το Τορίνο είναι διαδικαστικό θέμα, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Τα δύο δείγματα που έδωσε τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν θετικά στην ουσία δεϋδροεπιανδροστερόνη, η οποία είναι μια πιο ασθενής ουσία από την τεστοστερόνη και η οποία βρίσκεται σε αρκετά κοινά φάρμακα.

Ο Πογκμπά τιμωρήθηκε αρχικά τον περασμένο Σεπτέμβριο και η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο οι δικηγόροι του πήραν αναβολή για μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.

Το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, όμως όλα δείχνουν ότι θα παλέψει για να αποφύγει την ποινή ως ελεύθερος παίκτης.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Η Μπάγερν έδωσε τα χέρια με τον Νικ Βολτεμάντε της Στουτγκάρδης
Η Ρεάλ καθάρισε την Ζάλτσμπουργκ κι έδωσε ραντεβού με τη Γιουβέντους στους «16»
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κ19 της Ολλανδίας-Έσπασε την κυριαρχία της Ισπανίας
Καταιγιστική Σίτι, ισοπέδωσε τη Γιουβέντους και εξασφάλισε την πρωτιά
Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν ξοδέψει τα περισσότερα για μεταγραφές έως τώρα στο φετινό καλοκαίρι
Μίδας στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο-Βγάζει 550.000 ευρώ την ημέρα και... δεν βλέπει κανέναν
BINTEO: Άγγλος ποδοσφαιριστής χτυπά γυναίκα με καρέκλα σε καβγά στην Ίμπιζα
Σούπερ deal για τη Βαλένθια-Εξασφάλισε 322 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του νέου «Μεστάγια»
Ο Εμπαπέ κατέθεσε μήνυση κατά της Παρί για ηθική παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού
Τέλος στο σίριαλ-Επίσημη η ανανέωση του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ