Η πρόβλεψη Φασουλιώτη για το ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ-«Η πιο σοβαρή ομάδα στην Κύπρο»

Τη δική του εκτίμηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρέθεσε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, στον Super Sport.

«Η πορεία της ΑΕΚ είναι εξωπραγματική και μπράβο τους. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και αν δείτε ποιός τη διοικεί γίνεται περισσότερο αντιληπτό γιατί είναι εκεί. Κρίμα που θα γίνε χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς επειδή ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πάντα εκεί. Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε από τον κόσμο του να τον σπρώχνει. Το αποτέλεσμα όχι θα καθορίσει αλλά αν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ θα του δώσει τεράστια δυναμική».

«Ενδεχόμενη νίκη θα πάει στο +9 και σε ήττα θα πάει στο -3. Για την ΑΕΚ η ισοπαλία δεν θα είναι αποτυχία. Αν κερδίσει την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ τι θα γίνει… μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει και τον Άρη, αλλά αν κερδίσει θα είναι μεγάλο φαβορί, διαφωνώ ότι θα πάρει το πρωτάθλημα τόσο νωρίς. Τα δέκα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι πολύ κρίσιμα. Πέρσι είδατε τι έγινε. Δεν είχαμε κερδίσει καν ομάδες που δεν είχαν στόχους».

Ακολούθως σχολίασε: «Ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη και η πιο σοβαρή ομάδα στην Κύπρο. Με τους αριθμούς που διαθέτει είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Με παίκτες πάρα πολύ καλούς ειδικά στο κέντρο όπου υπάρχει ποιότητα που δεν την βλέπεις σε άλλους αγώνες. Χρειάζονται παίκτες με υψηλή τεχνική κατάρτιση και ο ΑΠΟΕΛ τους έχει».

Για να σημειώσει επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ αν είχε έναν γρήγορο επιθετικό θα ήταν καλύτερα: «Χαίρομαι πολύ που ο ΑΠΟΕΛ φέτος είναι σε τόσο καλή κατάσταση ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι ο ανταγωνισμός είναι υψηλότερος. Πιστεύω ότι μεσοαμυντικά πλεονεκτεί της ΑΕΚ. Με την προσθήκη ενός γρήγορου επιθετικού θα ήταν πραγματικά πολύ πιο δυνατή η ομάδα. Δεν μου αρέσει πλέον να βλέπω ψηλούς σέντερ φορ. Προτιμάω πιο κοντούς, γρήγορους και εκπληκτικούς. Ο Κβιλιτάια κάνει πολύ δουλειά, αλλά χρειάζεται και ένας πιο γρήγορος».

«Τώρα είμαι στον Εθνικό Λατσιών Κ-17 και σε δύο μήνες αρχίζω στην Ακαδημία του ΘΟΪ Λακατάμιας», πρόσθεσε για την καριέρα του και κατέληξε με τις απόψεις του όσον αφορά στο θέμα με τους Κύπριους παίκτες: «Αφού τα ίδια τα σωματεία μπορούν να το διορθώσουν. Δεν θέλουν… Γιατί να μην παίζουν υποχρεωτικά δύο Κύπριοι; Μάθαμε όλοι να λέμε, να λέμε, να λέμε… Όπως τα “θα, θα, θα…” των πολιτικών. Εμένα δεν θα με πείραζε σήμερα να βλέπω δύο βασικούς Κύπριους στον ΑΠΟΕΛ. Εύκολα από τις Ακαδημίες μπορούν να αναδειχθούν Κύπριοι, δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια ότι υπάρχει θέμα στις Ακαδημίες. Θέλουμε να βοηθήσουμε, ναι ή όχι; Δουλειά καλή γίνεται. Υπάρχουν Κύπριοι αλλά προτιμούμε τους ξένους. Όλα αρχίζουν από τους αγώνες και την Ομοσπονδία. Δεν τους δίνουμε ευκαιρίες, πώς θα δούμε εάν αξίζουν ή όχι;».

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη