Ποτσετίνο: «Μην βάζετε λόγια στο στόμα μου, δεν είπα ότι οι παίκτες μου δεν είναι καλοί»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απέρριψε τις φήμες που θέλουν τα αποδυτήρια της Τσέλσι να είναι καζάνι που βράζει, τονίζοντας πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους παίκτες του και τους στηρίζει παρά το γεγονός πως τα αποτελέσματα δεν τους δικαιώνουν.

Στην Τότεναμ τα πήγε εξαιρετικά στην πενταετία που την υπηρέτησε (2014-2019) φτάνοντας μάλιστα να διεκδικήσει μαζί της το τρόπαιο του Champions League, όμως στην επιστροφή του στην Αγγλία μετά από το έναν χρόνο στην Παρί, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συναντάει αρκετές "δυσκολίες".

Αυτό έχει να κάνει πως δεν έχει μπορέσει σε κανένα σημείο να περάσει τη φιλοσοφία του στην Τσέλσι, με τους μπλε να απογοητεύουν τη φετινή σεζόν στην Premier League (11οι) και τις δύο σερί ήττες από Λίβερπουλ και Γουλβς να έχουν φέρει πολλά μαύρα σύννεφα πάνω από το "Στάμφορντ Μπριτζ" αναφορικά με το μέλλον του.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League 2023-2024 στο "Ανφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

"Η Τσέλσι ανησυχεί πως αν απολύσει τον Ποτσετίνο θα μπει σε κίνδυνο για παραβίαση των οικονομικών κανονισμών της Premier League", ανέφερε χαρακτηριστικά ένα δημοσίευμα της "Daily Mail", με τον Αργεντινό να αφουγκράζεται το "περίεργο" κλίμα και να αποφασίζει να περάσει στην... αντεπίθεση την Τρίτη (06/02).

"Είπα για τους παίκτες μου μετά από το ματς με την Γουλβς ότι "δεν ήταν καλοί σήμερα" και έπειτα διάβασα πως ο Ποτσετίνο είπε για τους παίκτες του πως δεν είναι αρκετά καλοί. Τι πράγμα; Δεν αλλάζετε τα λόγια μου. Είπα ότι σε εκείνο το ματς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν θέλω να την κρύψω.

Όμως κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πουν πράγματα που δεν βγήκαν ποτέ από το στόμα μου. Επιπλέον, έλαβα μετά από το ματς ένα πολύ καλό μήνυμα από τους ιδιοκτήτες. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και αυτό είναι το σημαντικότερο', τόνισε αρχικά ο Ποτσετίνο, για να λύσει επίσης και την παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί με δύο παίκτες του.

Δειτε Επισης

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης, στο 1-1 το Ατλέτικο - Ρεάλ
Μυθική Τότεναμ έριξε τρία γκολ στη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ-Παραπαίουν οι Κόκκινοι Διάβολοι
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Μέσι-Εξύβρισε χυδαία τον διαιτητή
Ανίκητος ο Διούδης-Απέκρουσε δύο πέναλτι στην Τουρκία
Αμυντικός έσωσε σίγουρο γκολ πάνω στη γραμμή αλά Karate Kid
Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Λέμαν-Συνελήφθη μεθυσμένος, καταδικάστηκε και τώρα... χωρίζει
Γκολ ο Σφιντέρσκι, γκολάρα ο Μέσι και η ευκαιρία της χρονιάς από Σουάρες στην γκέλα της Ίντερ Μαϊάμι
Λήξη συναγερμού με Κέιν-Προλαβαίνει τον αγώνα με την Άστον Βίλα
Έριξε ξεγυρισμένη πεντάρα και περιμένει η Μπενφίκα
Συντριβή για την Μπαρτσελόνα στο κάστρο της Παμπλόνα