ΒΙΝΤΕΟ: Στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου η Ιορδανία με πρωταγωνιστή τον Τάμαρι

Η Ιορδανία βρίσκεται στο Νο 87 της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε Μουντιάλ ενώ μέχρι πρότινος δεν είχε καταφέρει ποτέ να βρεθεί σε προημιτελική φάση Ασιατικού Κυπέλλου.

Ωστόσο από το βράδυ της Τρίτης (06/02) έχει κάθε δικαίωμα να βροντοφωνάζει πως έγραψε ιστορία αφού έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επιβλήθηκε 2-0 της Νότιας Κορέας του Γιούργκεν Κλίνσμαν στον ημιτελικό του Asian Cup, για να βρεθεί έτσι για πρώτη φορά στον τελικό όπου θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο το ερχόμενο Σάββατο (10/02).

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο δεύτερο μέρος, με την Ιορδανία να ανοίγει το σκορ στο 53' με τον Αλ Ναϊμάτ και να το κλείνει στο 66' ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Ταμάρι, με την ομάδα του Χουσεΐν Αμούτα να περιμένει πλέον τον αντίπαλό της στον τελικό που θα προκύψει από το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ του Ιράν και του Κατάρ.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας