Καμένο χαρτί ο Χάμες-Δεν στεριώνει ούτε στη Σάο Πάολο

Ούτε στη Σάο Πάολο θα καταφέρει να.. στεριώσει ο άλλοτε άσος της Ρεάλ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Κολομβιανός άσος ήρθε σε ρήξη με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ζήτησε να φύγει με την Σάο Πάολο να δείχνει διάθεση οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Σε συνολικά 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Σάο Πάολο, ο Χάμες σκόραρε μια φορά, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Χάμες δεν συνόδευσε την αποστολή της Σάο Πάολο στο Μπέλο Οριζόντε για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Σχεδόν άμεσα είχε μιλήσει ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σάο Πάολο, Κάρλος Μπελμόντε δηλώνοντας πως «το παίρνουμε εντελώς φυσικά. Ο Χάμες δεν είχε κανένα πρόβλημα από τότε που έφτασε. Προπονείται και εργάζεται. Όμως το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πιο έντονο και δεν ήξερε πώς να προσαρμοστεί. Είναι παίκτης από άλλο ράφι. Εφόσον δεν παίζει, δεν είναι ικανοποιημένος». Για να προσθέσει: «Προφανώς, θα ήθελα να ήταν εδώ. Ζήτησε να μην είναι εκεί και το σεβαστήκαμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να παραμείνει μαζί μας. Το είπα για τον Ντάνιελ Άλβες. Κανείς δεν είναι πάνω από τη Σάο Πάολο. Αν δεν δουλέψει, κάποια στιγμή θα φύγει».

Δειτε Επισης

Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C
Απίστευτη πρόκριση για τη Σάντερλαντ στον τελικό ανόδου προς την Premier League
Ετοιμάζει 80 εκατομμύρια για να κάνει δικό της τον Κούνια η Γιουνάιτεντ
Ο Αμορίμ πληρώνει από την τσέπη του τα έξοδα των βοηθών του για τον τελικό του Europa League
Ο Αντσελότι θέλει τον Κακά για βοηθό του στη Σελεσάο
Σε τεχνητό κώμα ο Αβονίγι της Νότιγχαμ Φόρεστ, τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με το δοκάρι (vid)
Παίρνει τον κορυφαίο παίκτη της Ίπσουιτς η Γιουνάιτεντ
Τέλος η χρονιά για τον Καλουλού της Γιουβέντους
H... κατάρα του Ρονάλντο με τα πρωταθλήματα