Ξεκινάει η προημιτελική φάση του κυπέλλου Χάντμπολ

Με τον αγώνα ανάμεσα στον Παρνασσό και τον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου, που θα γίνει αύριο το βράδυ (20:30), ξεκινάει το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, οι άλλοι τρεις αγώνες για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών της διοργάνωσης θα διεξαχθούν το Σάββατο (10/02).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση, στις 16:00. Ακολούθως, στις 17:00 θα ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς, ενώ μισή ώρα αργότερα (17:30) θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Προοδευτικός – ΕΝΑΒ.

Όλες οι ομάδες θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης, ενόψει των ρεβάνς που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι την πρόκριση σε κάθε ζευγάρι θα πάρει η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους βαθμούς από τις διπλές αναμετρήσεις, ενώ τo επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων κι ακολούθως τα εκτός έδρας γκολ. Εάν σε όλα υπάρχει ο ίδιος αριθμός, τότε η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση θα βγει μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι  πρώτοι Αγώνες Α’ φάσης:  Παρνασσός - Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 09/02- 20:30, ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση 10/02- 16:00, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο - ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 10/02- 17:00, Προοδευτικός - ΕΝΑΒ 10/02-17:30.

Κύπελλο Β’ κατηγορίας

Στο μεταξύ, όσον αφορά στο κύπελλο Β' κατηγορίας, πρόκριση από την πρώτη φάση πήρε ήδη το Κ.Ν. Aτρόμητος Αγ. Τριμιθιάς, που κέρδισε το βράδυ της Τετάρτης τον ΑΟ Ανθούπολης με 36-23, και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο.

Απόψε θα γίνει ο δεύτερος αγώνας της πρώτης φάσης της διοργάνωσης με τα Λατσιά να αντιμετωπίζουν στις 19.30 στο Λύκειο Λατσιών τον Απόλλων Αγ. Παύλου.

Μπαίνει στη 12η αγωνιστική το γυναικείο πρωτάθλημα

Εξάλλου, το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών, με την αυλαία να ανοίγει το μεσημέρι (14:00) του Σαββάτου (10/02) με τον Πανελλήνιο να υποδέχεται τον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου.

Την Κυριακή (11/02) η πρωτοπόρος ομάδα των Λατσιών και η Ε.Ν. Αθηένου που ακολουθεί τέσσερις βαθμούς πιο πίσω, αγωνίζονται εκτός έδρας απέναντι σε K.Ν. Αγ. Τριμιθιάς (15:00) και ΑΟ Αραδίππου (18:00) αντίστοιχα.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup
Θυμηθείτε τι ακολούθησε πέρυσι, αφότου χάσαμε το Super Cup, δήλωσε ο Αταμάν
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός ταξί αναγνώρισε τον Καραλή στο Μπαλί και ο «Μανόλο» ενθουσιάστηκε
ΒΙΝΤΕΟ: Τσιρλίντερ της ομάδας του Όμπερν στο NFL «κατεδάφισε» παίχτη της αντίπαλης ομάδας
«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς
Κλίπερς: Συμφώνησε και συνεχίζει ο Τέρανς Μαν
Μεγάλη πρόκριση για την «Κυρία» στους ομίλους του FIBA Europe Cup