Αποζημίωση στους θεατές του φιλικού στο Χονγκ Κονγκ επειδή ο Μέσι δεν αγωνίστηκε

Έξαλλοι ήταν οι θεατές της φιλικής αναμέτρησης της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ, αφού ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, εξαιτίας ενός τραυματισμού, όπως ο ίδιος ανέφερε στις δηλώσεις μετά το ματς.

Ωστόσο, στην ασιατική χώρα δεν έμειναν μονάχα στα παράπονα, τονίζοντας ότι δεν είναι τυχαίο που ο Αργεντινός απουσίασε μόνο σε αυτό το ματς από την pre-season της ομάδας του, ενώ έκαναν λόγο για παραβίαση ρήτρα συμφωνίας που υπήρχε με την εταιρεία Tatler Asia, που διοργάνωσε το φιλικό.

Έτσι, η λύση που αναμένεται να δοθεί είναι η επιστροφή χρημάτων! Δημοσίευμα της South China Morning Post, αναφέρει πως η Tatler Asia ετοιμάζει να γυρίσει πίσω το 50% των χρημάτων που ξόδεψαν οι θεατές για να δουν τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση της Κίνας θα καλωσορίσει την εν λόγω κίνηση, ενώ η επιστροφή θα αφορά μονάχα αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια από επίσημα σημεία έκδοσης με τα στοιχεία τους και όχι εκείνους που προμηθεύτηκαν από τη «μαύρη αγορά».

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα