Όταν... σοβαρεύτηκε, καθάρισε την αξιόμαχη Χρόνινχεν και έκλεισε θέση για τον τελικό η Φέγενορντ

Αγχώθηκε, αλλά έκλεισε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας η Φέγενορντ, για πρώτη φορά μετά το 2018 (όταν και είχε κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας 3-0 της Άλκμααρ).

Εκεί όπου, στις 21 Απριλίου, θα αντιμετωπίσει τη Ναϊμέγκεν, η οποία την Τρίτη (27/2) απέκλεισε την Καμπούρ με σκορ 2-1 στην παράταση.

Από την πλευρά της, λοιπόν, η ομάδα του Άρνε Σλοτ νίκησε την Πέμπτη (29/2) με το ίδιο σκορ (2-1) υποδεχόμενη τη Χρόνινχεν στον νοκ-άουτ ημιτελικό. Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή. Και αυτό διότι το πρώτο ημίχρονο όχι μόνο ήταν ισορροπημένο, αλλά στο φινάλε του έβγαλε νικητές τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 31' με το σουτ που έπιασε εκτός περιοχής ο Ντουάρτε (η μπάλα κόντραρε κιόλας).

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, εξαργυρώνοντάς το με δύο γκολ. Αρχικά, στο 61', με τον Χάνσκο και στο 83', έχοντας μπει στην τελική ευθεία, με την ωραία ομαδική ενέργεια και το τελείωμα του Λινγκρ.

Έτσι, το παιχνίδι δεν οδηγήθηκε στην παράταση, με τη Φέγενορντ -για την οποία έμεινε στον πάγκο ο Κώστας Λάμπρου- να παίρνει την πρόκριση.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Μπάγερν έδωσε τα χέρια με τον Νικ Βολτεμάντε της Στουτγκάρδης
Η Ρεάλ καθάρισε την Ζάλτσμπουργκ κι έδωσε ραντεβού με τη Γιουβέντους στους «16»
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κ19 της Ολλανδίας-Έσπασε την κυριαρχία της Ισπανίας
Καταιγιστική Σίτι, ισοπέδωσε τη Γιουβέντους και εξασφάλισε την πρωτιά
Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν ξοδέψει τα περισσότερα για μεταγραφές έως τώρα στο φετινό καλοκαίρι
Μίδας στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο-Βγάζει 550.000 ευρώ την ημέρα και... δεν βλέπει κανέναν
BINTEO: Άγγλος ποδοσφαιριστής χτυπά γυναίκα με καρέκλα σε καβγά στην Ίμπιζα
Σούπερ deal για τη Βαλένθια-Εξασφάλισε 322 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του νέου «Μεστάγια»
Ο Εμπαπέ κατέθεσε μήνυση κατά της Παρί για ηθική παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού
Τέλος στο σίριαλ-Επίσημη η ανανέωση του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ