Αρχίζει τετραήμερη δράση με ντέρμπι η ΟΠΑΠ Basket League

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής επιστρέφει σε φουλ δράση η ΟΠΑΠ Basket League, με το πρόγραμμα να ξεκινάει αύριο Σάββατο και να ολοκληρώνεται την Τρίτη, 5 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στο Λευκόθεο αύριο το απόγευμα (18:00) με τον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα να φιλοξενεί την Ε.Ν. Παραλιμνίου. Σε 13 αγώνες οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πάρει 12 ροζ φύλλα, ενώ από την άλλη οι «βυσσινί» έχουν δυο νίκες και 15 ήττες.

Την Κυριακή, 3 Μαρτίου, θα γίνουν δυο παιχνίδια, με το πρώτο χρονικά να είναι στις 16:00 στην αίθουσα «Τάσος Παπαδόπουλος» - Ελευθερία, όπου η ΕΘΑ θα παίξει με την ΠΑΕΕΚ, με τις δυο ομάδες να θέλουν επιστροφή στις επιτυχίες. Σε 17 αγώνες η ομάδα της Έγκωμης πήρε πέντε νίκες και δέχθηκε 12 ήττες, ενώ το συγκρότημα της Κερύνειας έδωσε 18 παιχνίδια και κέρδισε έξι ροζ φύλλα.

Στις 19:30 στην Παλλουριώτισσα, Aχιλλέας Καϊμακλίου και Payabl. EKA ΑΕΛ BC θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, μιας και αμφότεροι προέρχονται από επιτυχίες. Συνολικά, οι γηπεδούχοι σε 18 παιχνίδια πέτυχαν πέντε νίκες και έχασαν 13 φορές, ενώ από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού πήρε 11 ροζ φύλλα σε 18 αγώνες.

Η συνέχεια στη δράση θα δοθεί τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου, στις 19:30, στο Κίτιον, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να επιζητεί επάνοδο στις επιτυχίες όπως και ο ΑΠΟΠ. Μετά από 17 αναμετρήσεις, οι Λαρνακείς μετρούν 14 νίκες και τρεις ήττες, με την παφιακή ομάδα να έχει τέσσερις νίκες και 13 ήττες.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει το βράδυ της Τρίτης, 5 Μαρτίου (19:30) με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα γίνει στη Β' Τεχνική Σχολή Λεμεσού με την Ανόρθωση να φιλοξενεί τον Κεραυνό, με την ομάδα του Στροβόλου να προηγείται στη βαθμολογία με διαφορά ενός πόντου. Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία κέρδισε στα 15 από τα 17 του παιχνίδια, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου σε ισάριθμους αγώνες μετρά 14 νίκες.

Ρεπό στην 20η αγωνιστική έχει ο Απόλλωνας, που σε 18 αγώνες πέτυχε επτά νίκες και δέχθηκε 11 ήττες.

Δειτε Επισης

Παρίσι 2024: Ο Τσαπατάκης σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών
Μεγάλο μπαμ του Παναθηναϊκού: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Οσμάν
Σμάιλαγκιτς: Σέρβικο Μέσο αναφέρει πως δεχόταν απειλές
Υπόκλιση ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Πρίντεζη: «Αγαπητέ Γιώργο, ήταν τιμή να σε έχουμε αντίπαλο»
Δεν θ' αγωνιστεί η Σάκκαρη στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα
Γιώργος Πρίντεζης: Το τελευταίο «πεταχτάρι» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι
Η συγκλονιστική ιστορία του παιδιού του Τσερνόμπιλ που κέρδισε δύο χρυσά στους Παραολυμπιακούς
Σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης η Μαρία Μάρκου-Ο τελικός απολογισμός για τη χώρα μας
Ένατη η Μαρία Μάρκου στην άρση βαρών σε πάγκο
Χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό F54 κατέκτησε ο Στεφανουδάκης