Ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής με Γκαγιέγο στην Ανόρθωση-Κρίνεται το μέλλον του

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα για το μέλλον του προπονητή της Ανόρθωσης, Νταβίντ Γκαγιέγο, ο οποίος μετά τις χθεσινές του δηλώσεις μετά την ήττα από την Πάφο, πυροδότησε το κλίμα στις τάξεις της ομάδας της Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής της Κυρίας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «για μένα είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην επαγγελματική μου καριέρα. Δεν είμαι εδώ για να κρύψω τις ευθύνες μου. Είχαμε υπόψη μας ότι θα ηταν ένας δύσκολος χρόνος όσον αφορά το οικονομικό, όχι τόσο δύσκολος όσο τελικά ήταν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν καταφέρνουμε αυτά που πρέπει, αυτά που παίρναμε στην αρχή της χρονιάς. Υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, καθημερινά δεν μας αφήνουν να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Λίγη ώρα αργότερα, με ανάρτηση στα social media η Ανόρθωση ενημέρωσε για την απόφαση της να καλέσει σε συνάντηση τον προπονητή της, για να ζητηθούν διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Πάφο.

«Ενημερώνουμε πως ο προπονητής της ομάδας μας κ. Νταβίντ Γκαγιέγο έχει κληθεί σε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας (11/1) ώστε να δώσει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Πάφο, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στον τύπο. Η συνάντηση θα γίνει στην παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Αντόνιο Πριέτο. Οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση θα γίνει μετά το πέρας της συνάντησης, εάν και εφόσον χρειαστεί».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έριξε βόμβα στα πόδια της ΑΕΚ στο τέλος η Ανόρθωση και πάει για τελικό πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
BINTEO: Ευρωπαία Ομόνοια, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και τον έβαλε σε μπελάδες για το πρωτάθλημα
ΒΙΝΤΕΟ: To γκολ της Ομόνοιας που έστησε στον τοίχο τον ΑΠΟΕΛ
BINTEO: Το γκολ της ΑΕΚ που έφερε την έκρηξη στην Αρένα
BINTEO: Το κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Οι εκλεκτοί Μπεν Σιμόν και Οκκά στην Αρένα
Οι ενδεκάδες στο σούπερ ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ
Η ενέργεια των οπαδών της Ομόνοιας 29Μ μετά την πορεία στο κέντρο της Λευκωσίας (pic)
«Μιλάς του κόσμου, δίνει λεφτά και κλαίει γιατί φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα