Πώς τοποθετείται η Ανόρθωση για τη συνάντηση με Γκαγιέγο-«Έδωσε τις εξηγήσεις του στον πρόεδρο»

Για τη συνάντηση του Γκαγιέγο με Σάντη, Πριέτο, το οικονομικό, αλλά και τον Τσίκο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου στον ΣΠΟΡ FM.

Για τη συνάντηση με Γκαγιέγο: «Η συνάντηση έγινε πριν την πρωινή προπόνηση, παρουσία προέδρου και αθλητικού διευθυντή. Συζητήθηκαν τι έγιναν στο παιχνίδι και οι δηλώσεις που ακολούθησαν και στη συνέχεια προπόνησε την ομάδα. Αύριο υπάρχει ρεπό και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη».

Για το αν θα συνεχίσει ο Γκαγιέγο: «Η διοίκηση αποφασίζει για την παραμονή του οποιουδήποτε στην ομάδα».

Για τις δηλώσεις του για το οικονομικό: «Σαφώς υπάρχει ζήτημα στο οικονομικό και απασχολεί και υπάρχουν οι λύσεις, εξάλλου τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος πολλές φορές γι’ αυτό, δεν κρύψαμε το πρόβλημα. Όταν είχαμε και μεταγραφικό εμπάργκο το ανακοινώσαμε μόνοι μας. Όπως απασχολεί τη διοίκηση το οικονομικό, απασχολεί και τον προπονητή, δεν γνωρίζω όμως γιατί το ανέφερε. Σε όλους εξηγήθηκε το πλάνο και το γνωρίζουν. Ο προπονητής έδωσε τις εξηγήσεις του στον πρόεδρο, συζητήθηκαν στη συνάντηση, δεν ξέρω αν ικανοποίησε ή όχι. Μεταφέρω μόνο αυτά που μπορούν να ειπωθούν».

Για το δάνειο: «Το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και ο πρόεδρος, δεν υπάρχει εξέλιξη, το οικονομικά υφίσταται δεν το κρατήσαμε κρυφό. Δεν σοκάρεται κανείς, το είπαμε αρκετές φορές. Κάναμε διαχείριση των οικονομικών, αύξηση εσόδων και μείωση εξόδων. Η προσπάθεια για το δάνειο είναι σ’ εξέλιξη».

Για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών και δη του Τσίκο: «Οτιδήποτε γίνεται εκτός των πλαισίων π.χ στην ενέργεια του Τσίκο που κόστισε στην ομάδα και δεν ήταν η πρώτη φορά, θα πρέπει να το δούμε πιο πειθαρχικά. Το είδαμε και στο παρελθόν κρούσματα απειθαρχίας. Θα το δούμε με την ίδια αυστηρότητα και το θέμα Τσίκο».

Για την ήττα από την Πάφος FC: «Έγιναν πάρα πολλά, το παιχνίδι από το πουθενά γύρισε για την Πάφος FC. Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη. Βαθμολογικά είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι εφικτό να μιλάμε για οτιδήποτε πέραν από την αξιοπρέπεια και το βάρος της φανέλας αυτού του σωματείου. Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε όλα όσα έμειναν, αρχίζοντας με ΑΕΚ. Το παιχνίδι δεν τελείωσε στο 90′ γι’ αυτό και τώρα κάνουμε άλλη συζήτηση».

Τα αγωνιστικά: «Χθες επέστρεψε ο Γουαρίς, ο Γκερέρο αναμένεται να επιστρέψει με την ΑΕΚ. Δύσκολα ο Τεχέρα, τον περιμένουμε μετά τη διακοπή».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου