«Κορυφαίος στο πρωτάθλημα ο Βαλμπουενά, όλοι προτιμούν τον Απόλλωνα στην κλήρωση»

Για την ισοπαλία με τον Εθνικό αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα για την ισοπαλία με τον Εθνικό ανέφερε ότι, «είναι παιχνίδια τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερα κίνητρα έστω κι αν προσπαθούμε να έχουμε τους παίκτες σε εγρήγορση. Η σκέψη είναι καρφωμένη στα ημιτελικά του κυπέλλου. Χτες πληρώσαμε κάποια από τα λάθη μας».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει προτίμηση για την κλήρωση είπε ότι, «προτίμηση δεν υπάρχει από εμάς αν και θεωρώ ότι όλοι προτιμούν τον Απόλλωνα».

Για τον Μαλεκκίδη πρόσθεσε πως, «αισθάνθηκε μια ενόχληση στη γάμπα, φαίνεται να είναι μυϊκό το πρόβλημα. Θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις».

Στη συνέχεια είπε ότι, «ο Εκπολό έχει ένα πρόβλημα στην περιοχή του γονάτου, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Θα αγωνιστεί κανονικά στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης. Ο Μάρκες έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα κάποιων βδομάδων, η προσπάθεια είναι να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του κυπέλλου. Ο Σιέλβικ είχε τροφική δηλητηρίαση, θα συμμετέχει στις επόμενες προπονήσεις. Ο Χάμπος έχει μυϊκό πρόβλημα, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Η διακοπή θα είναι πολύ ευεργετική για εμάς».

Για τον Βαλμπουενά ανέφερε ότι, «είναι κορυφαίος στο πρωτάθλημα, όχι μόνο από παραστάσεις αλλά και από πλευράς απόδοσης. Περιμένουμε να μας βοηθήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου