Η Σαουδική Αραβία χτυπά την πόρτα της Ρεάλ για τέσσερις παίκτες

Η Σαουδική Αραβία αναζητά ξανά ποδοσφαιριστές για την επόμενη σεζόν. Η δεύτερη μεγάλη προσπάθεια να δελεάσει τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται σε εξέλιξη και οι υπεύθυνοι εργάζονται ήδη πάνω στα projects που ενδιαφέρουν τους Σαουδάραβες. Πολλές ομάδες του πρωταθλήματος έχουν επικεντρωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και στους παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν δικούς τους. Οι μεγάλοι μάνατζερς και μεσάζοντες δεν απέχουν από αυτό που έρχεται και κάνουν το κομμάτι τους. Παίκτες της «βασίλισσας» όπως οι Μέντι, ο Λούκας Βάσκεθ, Μόντριτς και Νάτσο είναι σε περίοπτη θέση στις λίστες των επικεφαλής της Saudi Pro League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα δεν έχει λύσει κανένα από τα θέματα που εκκρεμούν στην ομάδα κάτι που φυσικά γνωρίζουν στη Σαουδική Αραβία. Στην τρέχουσα ομάδα της Μαδρίτης, τέσσερα συμβόλαια λήγουν και ακόμα δύο εκπνέουν στις 30 Ιουνίου 2025.

Από πλευράς «Βαλντεμπέμπας» γνωρίζουν ήδη λόγω... Καρίμ Μπενζεμά ότι όταν εμπλέκονται οι Σαουδάραβες δύσκολα παίκτες κάνουν πίσω. Βέβαια υπάρχει και το παράδειγμα του Λούκα Μόντριτς, με τον Κροάτη μέσο να γυρνά την πλάτη στον «χρυσό» που προσέφεραν.

Τα τελευταία δύο χρόνια, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει να αντιμετωπίσει αυτήν την «απειλή» και το προσεχές καλοκαίρι -όπως λέει η Marca- αναμένεται μια ακόμα... καραβιά εκατομμυρίων. Η υπόθεση που έχει τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα όλων είναι αυτή του Φερλάν Μεντί και πολύ περισσότερο όταν εδώ και μήνες γίνεται λόγος για πιθανή άφιξη του Αλφόνσο Ντέιβις στη Μαδρίτη. Ο Γάλλος φτάνει στο τελευταίο κομμάτι του συμβολαίου του και, αν και ο Αντσελότι δεν τον θεωρεί βασικό κομμάτι στο αμυντικό σύστημα της ομάδας, δεν αποκλείεται να έρθει η αποχώρησή του.

Τα συμβόλαια των Νάτσο, Λούκας Βάσκεθ και Λούκα Μόντριτς λήγουν και έχουν να σκεφτούν το μέλλον τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης, στην περίπτωση των δύο τελευταίων, δεν έχει κάνει ακόμη κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, οι τρεις θα λάβουν πρόταση για ακόμη μία σεζόν συμβολαίου με τους «Μπλάνκος». Δεν υπάρχει επιλογή για υψηλότερο συμβόλαιο. Από την άλλη πλευρά, η Σαουδική Αραβία είναι πρόθυμη να προσφέρει περισσότερο χρόνο και χρήμα για να επεκτείνει την αθλητική τους σταδιοδρομία.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

«Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους, εμείς όχι»
Σούπερ Βίνι και «όρθια» η Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν στη ματσάρα του Μονάχου
Οι ενδεκάδες στη «γιγαντομαχία» της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ενρίκε: Η πίεση είναι ευλογία, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με το ποδόσφαιρό μας
Δικαιώνει τη Νότιγχαμ ο Γουέμπ-«Έπρεπε να της δοθεί ένα πέναλτι κόντρα στην Έβερτον»
Επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο η Λέστερ
Με Βάρντι η Λέστερ και στην Premier League
Πιθανή η επιστροφή του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές