Διέλυσε τον Ζβέρεφ o Αλκαράθ!

Ο Κάρλος Αλκαράθ έχασε μόλις 4 games από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και έκλεισε ραντεβού με τον Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του Indian Wells.

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη μεγάλη διακοπή λόγω... εισβολής μελισσών (!), ο Κάρλος Αλκαράθ κυριάρχησε όταν συνεχίστηκε και πήρε τη νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-3, 6-1.

Συγκεκριμένα, η διακοπή είχε συμβεί στο ξεκίνημα του 3ου game, με το σκορ στο 1-1. Εκατοντάδες μέλισσες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες αποχώρησαν απ' αυτόν, μένοντας στα αποδυτήρια για περισσότερα από 90 λεπτά!

Όταν τελικά απομακρύνθηκαν οι μέλισσες, οι δυο παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο, με τη διακοπή να είναι κοντά στις 2 ώρες, αν συμπεριλάβουμε και το νέο ζέσταμα που χρειάστηκαν οι παίκτες.

Ο Αλκαράθ κέρδισε τα 3 πρώτα games μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού και προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ. Δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point σε ολόκληρο το ματς ο Ισπανός, για να φτάσει με ασφάλεια στο 6-3 στο 1ο σετ και να προηγηθεί στη συνέχεια με 4-0 στο 2ο σετ, καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Με τον εμφατικό αυτό τρόπο ο Αλκαράθ έκλεισε έναν σπουδαίο ημιτελικό στο Indian Wells, με αντίπαλο τον Γιανίκ Σίνερ, που θα γίνει το Σάββατο.

Θυμίζουμε πως εκτός από τον τίτλο, ο Αλκαράθ και ο Σίνερ θα παίξουν και για το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, που θα ξεκαθαρίσει πια μετά απ' αυτό το παιχνίδι.

Ο Σίνερ, ακόμα αήττητος στη χρονιά (16-0), έχει κερδίσει 4 φορές τον υπερασπιστή του τίτλου στο Indian Wells, Αλκαράθ, σε 7 αναμετρήσεις (4-3), συμπεριλαμβανομένων και των δυο τελευταίων, που ήταν επίσης ημιτελικοί, στο Μαϊάμι και στο Πεκίνο πέρσι. Επίσης πέρσι είχαν παίξει και στα ημιτελικά του Indian Wells, με τον Αλκαράθ να πετυχαίνει τότε την τελευταία νίκη του κόντρα στον Ιταλό.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο, όπως και ο άλλος ημιτελικός των ανδρών.

Δειτε Επισης

Δηλώσεις από τον πατέρα του Τσιτσιπά για τον γιο του-«Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο»
Νικς: Έκαναν το «μπαμ» με Καρλ Άντονι Τάουνς
Κλίπερς: Συμφώνησε και συνεχίζει ο Τέρανς Μαν
Μεγάλη πρόκριση για την «Κυρία» στους ομίλους του FIBA Europe Cup
Ο Σακίλ Ο' Νιλ προβλέπει-Οι ΗΠΑ δεν θα κερδίσουν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028
Aνόρθωση και Παρνασσός διεκδικούν το Σούπερ Καπ στο Χάντμπολ Ανδρών
Αποκλεισμός με ανατροπή στον 1ο γύρο του Τόκιο για τον Έλληνα τενίστα, που ένιωσε αδιαθεσία στο 2ο σετ
Κατηγορίες κατά τριών ατόμων για το σχέδιο εκβιασμού με φωτογραφίες του Σουμάχερ μετά το ατύχημα
Σάρωσε στην εκλογική συνέλευση της ΚΟΕ ο Γεώργιος Χρυσοστόμου-Εξελέγη Πρόεδρος με μεγάλη διαφορά
Κίρστι Κόβεντρι: Ποια είναι η 41χρονη Ολυμπιονίκης που ετοιμάζεται να γίνει Πρόεδρος της ΔΟΕ