Τι έκανες ρε Κουλιεράκη; Τον ξεχώρισε η UEFA, ματς καριέρας από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

Χωρίς περιστροφές αλλά με αυτοπεποίθηση και ποδοσφαιρικό θράσος, γνωρίζοντας καλά τις δυνατότητές του, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης απάντησε στην ερώτηση περί ματς καριέρας: «Ναι! Ήταν από τις καλύτερες βραδιές που έχω ζήσει με την ομάδα» - Τον ξεχώρισε και η UEFA.

Η Ευρώπη του πάει και εκείνος το ξέρει καλά. Δεν είναι η πρώτη υψηλή πτήση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Είχαν προηγηθεί κι άλλες. Εν τάχει, τα δύο ματς με την Άιντραχτ. Απέναντι στην Ντιναμό όμως, πέρα από μία άψογη εμφάνιση, είχε και νούμερα που έγραψαν: Δύο γκολ και μία ασίστ.

Αφοπλιστικά ειλικρινής, ρωτήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Κροάτες, αν ήταν μία βραδιά καριέρας για τον ίδιο. Η απάντηση; «Ναι, ναι! Νομίζω ήταν μία από τις καλύτερες βραδιές που έχω ζήσει με την ομάδα». Όχι πως χρειαζόταν κάποια επιβεβαίωση. Οι αριθμοί στην περίπτωσή του, πόσω μάλλον η εικόνα του σε όλο το παιχνίδι προσυπογράφουν το ματς καριέρας.

Το απόλυτο παιχνίδι από τον Χανιώτη αμυντικό που διαθέτει όλο το πακέτο, κάνοντας πολλούς να ασχοληθούν με τα πεπραγμένα του. Και σε συνδυασμό με την ηλικία του, προκαλεί -δικαιολογημένα- ένα ντελίριο ενθουσιασμού. Μία ματιά παρακάτω και θα καταλάβετε:

«Όταν είμαστε μικροί, το όνειρό μας είναι να παίξουμε στην πρώτη ομάδα και πόσω μάλλον να έχουμε τέτοιες βραδιές. Είναι μεγάλη χαρά, βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται. Με το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα δείξαμε ότι είμαστε εκεί που θέλουμε και ότι είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Αν δούμε ότι στην αρχή δεν μας υπολόγιζε κανείς και τώρα βρισκόμαστε στους «8» της Ευρώπης και μέσα στο πρωτάθλημα, δείχνει πολλά», ανέφερε πανευτυχής μετά το τέλος της πρόκρισης.

Στον απόηχο της συγκλονιστικής εμφάνισης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και η UEFA, η οποία τον συγκαταλέγει στους παίκτες της εβδομάδας που έκαναν την διαφορά στην ομάδα τους:

Δειτε Επισης

Πρόστιμο και απαγόρευση μετακίνησης από την UEFA στο πρώτο εκτός έδρας του ΠΑΟΚ
Τι ισχύει για τους οπαδούς ΑΕΚ και Παναθηναϊκού που αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό του Conference
Έχει το προβάδισμα για Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός-Οι σειρήνες από Αραβία και όχι μόνο
Ποστέκογλου: Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία μου ως προπονητής
Καρυπίδης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Θα παίξουμε για τη φανέλα μας, τον κόσμο και τους εαυτούς μας
Η Αστυνομία απαγορεύει δημόσιες συναθροίσεις στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή για το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ
Κόντης και με τη βούλα-Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό
Τελικός Conference League-Οι ανησυχίες για το επιχειρησιακό κομμάτι σε σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού
Η προσοχή στο ντέρμπι της Λεωφόρου για τον Ολυπμιακό–Επιστροφές για Μεντιλίμπαρ
Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό–Με Κόντη στο ντέρμπι και στον τελικό