Λευκές ισοπαλίες στο στάδιο Άλφαμεγα και στο Στέλιος Κυριακίδης

Ισόπαλα χωρίς τέρματα, τελείωσαν τα δύο παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΕΛ και Δόξα στο στάδιο Άλφαμεγα και Καρμιώτισσα-Απόλλωνα στο Στέλιος Κυριακίδης, τα οποία διεξήχθησαν για την 5η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

ΑΕΛ-Δόξα

Υπήρξαν ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα της Δόξας, η οποία έχει και το κίνητρο.

Μετά την ισοπαλία η ομάδα της Λεμεσού έφθασε τους 39 βαθμούς και είναι στη 2η θέση του δεύτερου γκρουπ, ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς έφθασε τους 22 και παρέμεινε στο -6 από την Καρμιώτισσα.

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ανέστης, Τσούκα (73΄ Φραντζής), Μπάστο, Ντε Λούκας, Τζάλμα, Παπαφώτης, Σέρνιτς, Μορέιρα (67΄ Μίντσεφ), Ανδρέου (67΄ Κα), Μακρής (81΄ Σιλβέστρος), Θεμιστοκλέους (73΄ Μεντόζα).

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Ε. Κυριάκου, Πούριτς, Αντωνιάδης, Προβυδάκης, Χ. Κυριάκου (46΄ Φοφανά), Τραϊτσέφσκι, Ναμπί (64΄ Άλσεους), Βελκόφσκι, Ασάντε (80΄ Χάνι), Τρούγιτς.

Καρμιώτισσα-Απόλλωνας

Στο παιχνίδι στην Πάφο, η Καρμιώτισσα το πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, ενώ αφού είδε και τη Δόξα να μην κερδίζει είναι ικανοποιημένη.

Ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες του για να σκοράρει κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού παραμένουν στην 1η θέση με 43 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών ανέβηκε στους 28 βαθμούς.

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου, Μαλόνε, Πάβλοβετς (42′ Αγγελή), Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Ψύχας (46′ Ματθαίου), Θεοδώρου, Χαραλάμπους (82′ Παντελή), Ντούμπια.

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Άδωνη, Πειμπέρνς, Γιούρσεβιτς, Σπόλιαριτς (66′ Αρτεάν), Χάμπος, Κολ (81′ Ποντικός), Κοστάκε (46′ Φιλιώτης), Μπαγκενγκά (66′ Σαγκάλ), Κρμέντσικ (71′ Βαλμπουενά).

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία