Συνήλθε μετά το... 90' κι έκλεισε θέση στο «Γουέμπλεϊ» η Τσέλσι

Δεν λέει να προσφέρει ένα... ήσυχο απόγευμα στους φίλους της η Τσέλσι. Οι Μπλε καρδιές έσπασαν ξανά, ωστόσο η ομάδα του Ποτσετίνο που κόντεψε να... βγάλει τα μάτια της με τα χεράκια της, υπέταξε εν τέλει τη Λέστερ της Championship (και των δέκα παικτών από το 73') στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με δύο γκολ μετά το 90' (4-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup.

Oι Λονδρέζοι μπήκαν πολύ καλά στο ματς και ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Στο 13' ξεχύθηκαν στην κόντρα και ο Κουκουρέγια σε κενή εστία μετά το γύρισμα του Τζάκσον έκανε το 1-0. Στο 26ο λεπτό ο Στέρλινγκ είδε τον Στόλαρτζικ να τον σταματά από την άσπρη βούλα, αλλά εξιλεώθηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν «σέρβιρε» στον Πάλμερ που συνέχισε την καλή του φόρμα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, η Τσέλσι έφτασε κοντά στο να γκρεμίσει όσα έχτισε στο πρώτο 45λεπτο. Στο 51' ο Ντισασί πέτυχε... επικό αυτογκόλ στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Σάντσεθ και στο 62' ο Μαβιντίντι με φοβερή ενέργεια και πλασεδάρα ισοφάρισε για τη Λέστερ. Ο Ντόιλ όμως άφησε τις Αλεπούδες με δέκα παίκτες στο 73' και οι Μπλε εκμεταλλεύτηκαν στο αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Στο 90+2' ο Πάλμερ με πανέξυπνο τακουνάκι έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Τσουκουεμέκα, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να λυτρώσει την Τσέλσι και στην τελευταία φάση του ματς ο Μαντουέκε με απίθανη ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Επέστρεψε στις νίκες η Άρσεναλ, ήττα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Φούλαμ-Νίκη για την Έβερτον
Έγραψε ιστορία στην Premier League ο Πάλμερ-Έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει 4 φορές στο α' ημίχρονο
Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Γκέλα για τους Πολίτες στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»
Σε ελεύθερη πτώση η δημοφιλία του Εμπαμπέ στη Γαλλία-Ένας στους δύο Γάλλους έχουν θετική γνώμη για εκείνον
Ξεκάθαρος ο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»
Ακόμα ένα ρεκόρ του Ρονάλντο-Τουλάχιστον 70 γκολ σε τέσσερις ομάδες
Νεκρός στα 46 του άλλοτε παίκτης της Παναχαϊκής και της Άρσεναλ
Γκουαρδιόλα για Αρτέτα: «Μήπως ξέρει κάτι για τις 115 κατηγορίες της Σίτι;»
Χάος στο Ατλέτικο Νασιονάλ-Τζούνιορ με μαχαιρώματα και δακρυγόνα από την αστυνομία
Ο Μπαρκολά υπέγραψε το τρίποντο των Παριζιάνων-Nίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν